מפגש פורום- פרטים

טורטיתת

New member
אם את חוששת FunkyFresh

|יש
פלא אין צורך אפילו במרשם - "אין חשש שהתרופה תפגע בעירנות, אבל שימוש ממושך עלול לגרום לתלות. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק..." (חוה אלברשטיין ) פרטיים בהמשך...אולי

פאמקי

New member
נשים יקרות../images/Emo30.gif

המפגש מתקרב, ואנו מתחילות לסגור קצוות
. בימים הקרובים תקבלו מסרים בקשר למפגש (כבר התחלנו לשלוח), אז לכל המתעצלות, שקבועות אך עדיין נכנסות בכוכבית... (כן, כן FunkyFresh *, הכוונה בעיקר אלייך
), מוזמנות להכנס ולהתעדכן. מי שלא מעוניינת להגיע או/ו מעדיפה שלא לקבל מסרים בנוגע למפגש, מוזמנת לשלוח אליי מסר ואסיר אתכן מהרשימה. המשך שבוע מקסים.

FunkyFresh

New member
בגלל שאני חששניסטית

החלטתי לצאת עם הרוקחת (ולא קוראים לה חווה א.) בכל מקרה התהדרתי לקראת החג ונכנסתי בלבוש חגיגי, נטול כוכבית.

טורטיתת

New member
../images/Emo57.gif

הולם אותך החגיגי יותר . שמעתי שכוכבית היא אישה לא רצינית אז טוב עשית.

פאמקי

New member
מצרפת...

קישור להודעה הראשית. רושמת אותך ושולחת שני מסרים שנשלחו לכולן. וזה רק מעלה את העניין... אם מישהי מעוניינת להגיע ולא קיבלה מסר, מוזמנת לפנות אלי במסרים.

פאמקי

New member
מפגש פורום- פרטים

שלום נשים יקרות, אתמול נפגשנו: אוקינוס1, מיטל225 (ובת זוגתה), טורתיתת ואני, כדי לסכם את הפרטים בנוגע למפגש. כמה מסיכומים- מיקום: המפגש יהיה ברחובות, בפראק שנודיע עליו בהמשך, בטלפון. תאריך: 10.04.2010 שעה: 12:00 ילדים: חוץ מבקשה מאחת הנשים, לא עלה הצורך למפגש עם ילדים. הוחלט שמפגשים עם ילדים יהיו מוגדרים ככאלו ויגיעו בהמשך. בכל מקרה, הוחלט שלפחות המפגשים הראשונים, יהיו בלי ילדים, בגלל הצורך בפניות להכרות של הנשים, אחת עם השניה. מה גם, שלא כל אחת בטוחה מספיק לצרף למפגש את ילדיה, כשהיא לא מכירה את הנשים בפורום. כיבוד: הוחלט על ארוחה צמחונית, מעשה ידינו. וכן, כן זה בסדר לקנות ולא להכין! (בקרוב אשלח לכן מסר עם אפשרות בחירה ל-מה להביא). אנו בדרך הנכונה לעבר מפגש פורום נעים. כבר סימנתן ביומנים? אם מישהי יודעת על אשה שהתפקדה ופיספסתי, מתנצלת מראש ומוזמנת לעדכן אותי במסר. פאמקי.

למעלה