מפגש פורום - פברואר 2006

מפגש פורום - פברואר 2006

בוקר אור לכל הבננות שלי , כפי שאתן רואות מהכותרת של ההודעה
מפגש פורום - פברואר 2006 , יוצא לדרך. כל מה שאני רוצה לדעת מי יכולה להגיעה בין התאריכים : 21-28.2 ? כי אני חייבת לדעת מה התאריך שהכי נוח לכן , ואני מצטערת מראש שאולי בתאריך היומולדת שלי 21.2 אולי לא יהיה מפגש פורום ... כך מי באה ומתי שהיא יכולה לבוא. ולהזכירכן , שהמפגש פורום יהיה ברחובות ! לצומי
כן ,
עוד 5 ימים ליומולדת שלי

דולב23

New member
תגובה

אני לא יכול להבטיח דבר לגבי הגעה שלי למפגש פורום, אמנם הפעם זה יהיה במקום שאליו אני יכול להגיע באוטובוס אחד (תלוי היכן ברחובות), אבל זה תלוי מהו התאריך הסופי של המפגש, מפני שבשני תאריכים מדוברים איני יכול להגיע למפגש והם 27-28.2 שכן ב27.2 אני נכנס לניתוח ולאחר הניתוח אני צריך להיות במצב שכיבה 24 שעות ללא תזוזה. הסבר קטן על מה מדובר: אני נכנס לניתוח לתיקון נקב בעור התוף שנוצר בעקבות הוצאת כפתור מאוזן ימין שהיה באוזן 11 שנה. ולחדשים (ולמעשה לחדשות) בפורום: ברוכים/ות הבאים/ות.

אממ יותר טוב לדחות

כי יש לי שבוע הבא טיול שנתי בתאריכים 21-23 אז יותר טוב שלא יהיה בזמן הזה כי אני רוצה לבוא..

נראה

אני רוצה לדעת כמה אנשים יכולים וכמה לא ... ואז אני אדע אם לדחות את מפגש פורום . ודולב - בהצלחה בניתוח (מחזיקה לך אצבעות) והחלמה מהירה

sivanick

New member
אממ אם אני אוכל להגיע לרחובות

זה יהיה רק בסביבות שש-שבע כי אני יוצאת מהבסיס שלי רק בחמש..עד שאני אגיע עם רכבת וזה..
אז נראה לי מיותר שאני אבוא.. :\

סיוונוש ../images/Emo70.gif

את תוכלי להגיע ... כי מת"א עד רחובות זה בדיוק 10 דקות או קצת יותר. את יודעת מה , תגידי באיזה יום הכי קל לך להגיע ונפגש עם כולם.

sivanick

New member
כל יום יש לי אותו לו"ז אז לא משנה..

וזה לא בדיוק עשר דקות...עד שמגיעים לרכבת וזה.. רק בשש אני אהיה ברחובות. ונראה לי שמן הסתם המפגש שלכם יהיה יותר מוקדם..לא רוצה להגיע בסוף כמו פעם שעברה..אין טעם

אנחנו מתחילים את המפגש דווקא בשעות

המאוחרות של היום . כדאי שכל מי שרוצה תבוא , ולא תפסיד אף-אחד ... הבנת , כך שאת יכולה לבוא למפגש פורום

Shiri from the block

Active member
אממ../images/Emo113.gif לא יודעת אם אני אוכל לבוא... אני יוצאת מהבסיס כל השבוע רק בסביבות 4, ונגיד שאני אבוא אז אני אצטרך ללכת בסביבות 10 בערך כי אני צריכה לקום מוקדם..

אין לי בעיה ... אם זה

אבל בינתיים אני צריכה לראות מי באה
כדאי שאני אפנה יום ...

אביבא

New member
מאורה!../images/Emo65.gif ../images/Emo103.gif

עוד 4 ימים.
אמ,התאריך הכי נוח לי הוא ה-21.2 ו22.2. מאורה-יא מילצ'ק טעים שלי!

אביבא

New member
לי יש דלקת גרון../images/Emo7.gif ../images/Emo103.gif

נדבקתי מאחותי.
תיהי בריאה.

למעלה