מפגש פורום פאזלים

ssyוM

New member
מפגש פורום פאזלים

אז אחרי לא מעט טלפונים ובירורים שעשיתי על מנת ליצור מפגש פורום נחמד ...הגעתי למסקנה שאם אחכה לתשובות מגורמים מסויימים ...המפגש לא יתקיים לעולם ולכן... קיימות שתי אופציות מבחינת תאריכים : 26.10 או 9.11 בשניהם מדובר על ימי חמישי בשעות הערב . איזה תאריך מועדף עליכם ? חשוב לי לציין .... מיקום המפגש ושעת המפגש יינתנו ע"פ דרישה במסר בלבד ולשם כך עליכם לפנות אליי או אל אריקל . זאת על מנת למנוע מטרולים
"לתפוס טרמפ" על המפגש שלנו .

jocie1

New member
מפגש פורום פאזלים

חדשה בפורום. העליתי שני תמונות של פאזלים לאתר. מעונינת להגיע למפגש ב 26.10. אשמח לקבל פרטים. תודה.

א ר י ק ל

New member
../images/Emo13.gif

לא משנה לי באיזה חמישי. אבל אם כבר, אז אני מעדיף השבוע. חבר'ה לא להיות כבדים, סה"כ פגישונת! כדאי ומומלץ.

jocie1

New member
../images/Emo141.gif

תמסרו בבקשה איפה ומתי אשריין את הערב, ביומן.

123נעמי

New member
9.11 ../images/Emo13.gif

מעדיפה את ה - 9.11 אני מאוד מעונינת לבוא תודיעי לי בבקשה בכל אופן מה נקבע המקום והשעה לא משנה לי איזה יופי - כל הכבוד

nawa

New member
26/10 תפוס - הופעה של מוש בן ארי

ולכן תאריך מועדף 09/11 למרות שהתאריך גם קצת בעייתי (מגדלי התאומים)....

מממאיה35

New member
בימי חמישי אני תפוסה עד 21:00

ככה שאוכל להגיע אחרי 21:00. אני מניחה שיהיה באזור המרכז נכון? מאוד רוצה להגיע! וכל הכבוד על היוזמה

bendelac

New member
אני מעדיך 9/11

השבוע יש חינה לבת דודה שלי אז אני לא אוכל להגיע. בנוגע למיקום, באיזור ת"א או ירושלים כל מקום טוב לי.

shlv480

New member
אם אפשרי ב16.11

אני אשמח להגיע למפגש הבעייה היא שאני כל שבוע הבא עובד ואז אני בחו"ל. אם המפגש יהיה ב16.11 או אחרי כן אז בשמחה אבוא!

ssyוM

New member
../images/Emo6.gif

זה יכול להיות רעיון משעשע למפגש . מיכאל בחוטיני

למעלה