מפגש פורום, עידכון.

YHS

New member
אבל תמיד אפשר לבנות אחד שמחולק לשניים

לא כך? כנפיים שמתחברות באמצע, לגוף מרכזי. קצת מאבדים מהיתרונות של הזאגי - פשטות ונוחות, אבל מקבלים משהו גדול. יתכן גם בעל שיעור גלישה טוב יותר ואולי מתקרב לדאון. (קצת יהיה צורך לשפר את היציבות הרוחבית).

mdreamer

New member
קצת פרטים

מה שאתם רואים בתמונות זה דאון ZAGI ענק מ EPP - יש לו כבר על הרקורד הפלות רבות ו3 Total Lost של טיסנים בצוק: ספיריט שבן רגע הפך לענן בלזה, זאגי פוליגל ועוד משהו מקלקר. ה EPP שגם כך חזק כמו בטון, לא שביר וחוזר לצורתו המקורית בכל מכה בניגוד לקלקר, מחוזק בTESA על כל שפת ההתקפה ובנוסף יש גיאודטים לכל אורכו למניעת פיתול. הקורה המרכזית היא צינור חזק של PVC והג'וינריים הם פלדות 6מ"מ. החיבור בין הנפיים נעשה ע"י פרופילי אפוקסיגלס, הציפוי הוא סולרטקס - מעין ציפוי בד שנמתח ו"עובד" עם ה EPP. כמעט בלתי ניתן לקריעה. מוטת הכנף היא 1.9 מטר והוא שוקל 1.4 ק"ג ללא balast בתור דאון וקצת פחות מ 3 ק"ג בתור טיסן חשמלי. לצערי לא נראה לי שאוכל להגיע למפגש שלכם מכיוון שאני בשבוע הבא בדרום לכבוד אליפות ישראל ב ד2 ויש גם את המפגש של הפורום השכן.. זה יותר מדי נסיעות לדרום בפרק זמן קצר. live 2 fly another day

sagife

New member
מגשים החלומות,

כידוע, אני עוקב אחרי מעלליך במחוזות אחרים.
נראה שגם צבאות האוייב צריכים להתחיל לנהוג כמוני...
צר לי לשמוע שאין בכוונתך להגיע. אולי תשקול מחדש?

mdreamer

New member
אנסה

אך לצערי איני אופטימי
אני מקווה שלמפגש הבא אגיע
עד אז אני עובד על הנשק הסודי בגודל 6 מטר

ci

New member
אני לא הכי מעודכן

ובעדכון לא מצויין מקום הארוע. אז איפה המפגש?

sagife

New member
בשמחה.

כנס ללינק, וגלול עד להודעה שלי לגבי הגעה למסלול חצרים. יש עדכון קל לגבי המיקום המדוייק בו יוורדים ימינה לשטח. אצלם בשבת ואעדכן. בינתיים תוכל להתרשם בגדול מהדרך.

G i l C o h e n

New member
../images/Emo47.gif כמובן שאני אגיע.

רק שאלה,מה יהיה אם יהיה הסגנון של התחרות?צריך להתכונן לפני התחרות? גיל.

למעלה