מפגש פורום ספונטני

מפגש פורום ספונטני

בשבוע הקרוב אני מזמין את מי שרוצה לבוא להפגש. כנראה ביום שלישי בערב נפגש במסעדה כלשהי בהרצליה פיתוח. זמן סופי יקבע ביום שני. מי שרוצה להצטרף מוזמן לעדכן כאן או במסר. אם אתם צריכים איזה פריט קטן מקוריאה, תבקשו, אולי יסתדר לי להביא בדרך.

יש לי כמה פריטים בשבילך

שישה פריטים בינתיים. ייתכן שיגיעו עוד שניים-שלושה לפני שאני אצא.

עליזה600

New member
מפגש

רון ברוך הבא אני מאוד השמח להגיע למפגש אבל למה שוב בהרצליה פפיתוח? אולי אפשר בתל אביב? יש לי בקשה גדולה ממך האם אתה יכול להביא לי מקוריאה מילון קוריאנית ספרדית ועם תרגום רומי (זאת אומרת שבספרדית כתוב איך אני קוראת את המילה בקוריאנית) אני מקווה שהסברתי את עצמי ועם זה אפשרי הודה לך מאוד תודה עליזה

אשמח להפגש שוב

בחרתי בהרצליה כי פה אני נמצא, בנוסף להרצליה קל יחסית להגיע, ולא קשה לחנות. אם מישהו רוצה להציע משהו אחר אין לי בעייה. אני חושב על מסעדה מעולה של בלינצ'ס ברח' ירמיהו בתל אביב שאני כבר כמה שנים רוצה לחזור לביקור שם. אפשר אם יש מתעניינים.

zivit1963

New member
אני בעד הבלינצ'ס בירמיהו

המקום ותיק מאד, וזה מקום נח בתל-אביב

zivit1963

New member
אסתר, היכן יש הסעה, ובאיזו שעה?

רון אמר לי לדבר איתך על הפרטים, איפה זה בחיפה? אם תוכלי להתקשר אלי אשמח - 0507714026 תודה ויום טוב

לגבי מילון

אני יכול למצוא לך משהו עם ספרדית, אבל אל תבני על romanization כי זה חסר תועלת. יותר קל להשקיע שעתיים בללמוד את האותיות הקוריאניות, מאשר להשקיע חמש שעות ללמוד איך לקרוא את כל הצרופים המוזרים של הרומי של קוריאנית, ועוד לקרוא את זה לא נכון.

עליזה600

New member
מילון

רון תודה אני מקבלת את העצה שלך אני הלמד את האותיות הקוריאניות אבל בכל זאת השמח לקבל את המילון קוריאנית ספרדית ועם אפשר באותיות גדולות תודה מראש

zivit1963

New member
אם יש מישהי או מישהו מבת-ים שנוסע למפגש

ורוצה לנסוע ביחד, אשמח, לי אין רכב

zivit1963

New member
יי עליזה, האם המפגש בחיפה או בת"א?

או בהרצליה? עדיין לא הבנתי איפה זה יהיה בדיוק,אני אנסה להיכנס לפרופיל שלך לתת לך את הטלפון שלי, זה יהיה יותר קל

עליזה600

New member
תשובה

גם אני עדיין לא יודעת איפה המפגש הנייד שלי הוא 050-2600803 בבקשה עם את יודעת לפני תתקשרי אלי ונתאם?

zivit1963

New member
סבבה עליזה, אני אתקשר מחר....

שלחתי מסר לרון בפעם הראשונה, ושאלתי אותו על המפגש, אז אולי הוא יחזור אלי מחר, או שהוא ירשום בפורום. לילה טוב

מסתמן, מפגש בחיפה

נפגוש שם כמה קוריאנים ויש גם אפשרות לטרמפ מהמרכז לחיפה ובחזרה. אני אצא בסביבות שש. פרטים בערב/בלילה.

למעלה