מפגש פורום!!! סג

Ayelet chan

New member
מפגש פורום!!! סג

או; איך שהיינו באמצע מפגש בליץ' "מרובה אנשים" סג, והחלטנו "עכשיו משעמם בבליץ', בואו נעבור לקלאמפ!" והתחלנו לדון בדברים שקשורים לקלאמפ וציחקקנו בטיפשות. בכל אופן, ביום ראשון במפגש קלאפיץ' היה נחמד. סגגגגג!!##@!!

0Onegaineko0

New member
ניה! היה נורא כיף! כל-כך הפסדתם

מי שלא בא! למרות שפחות אנשים זה הרבה יותר טוב מיותר מדי.

LoVe in Ron

New member
שושושו~

יש אנשים שרצו לבוא אבל לא יכלו, ארג ;; -מצביעה על עצמי-

rukia chan

New member
אומייגאד! דאמ היה כיף!

השתגענו וכאלה P: וצרחנו סאצ'יקו זונה ברחבי בקניון!!!!11111 XDDDDDD זה היה כזה כיף (נכון אייצ'אן?) ואז אפפרררתתת *אהמ אהמ* העמידה פנים שהיא לא מכירה אותנווווו T_______T ~שיעול~אפרתמרשעת~שיעול~ אפרת את רעה ;; חבל שנורא התפצלנו. אבל היה כיף בכל מקרה! מוהא מוהא מוהא P: ואייצ'אן וקורל צ'אן ירדו איתי לשופרסל לקנות לי נסטי גדול *_* אז לי היה נסטי גדול והייתי נורא מאגניבה כי כמעט כולם חשקו בו ^___^ (על מי אני עובדת? אני לא מאגניבה Oo) ומאיה אנסה אנשים. כןכן. ואפרת כל הזמן אמרה סג ואז כמעט הרבצתי לה ואז היא העמידה פנים שהיא לא אמרה סג. ועכשיו גמני אומרת סג! דאמ יו אפרת >.< אבל ישלך עניבה שקסית שאני חושקת בה בטירוף ;; גמני רוצה עניבה! אני רוצה עניבה T____T וזהו. כןכן. ביי ביי ^_^

0Onegaineko0

New member
אנסתי אנשים? ;;

רק את נועם-צ'אן אנסתי ^.^ ארמ.... נראה לי... אה... כן. כן.

rukia chan

New member
מה את צוחקת?!?@#%#$*

את. פשוט. רעה. מרשעת. שגם. התעלמה. ממני. וגם. הדביקה. אותי. במילה. העילגת. סג. לכי לעזאזל. לא אוהבתותך יותר ;; סתאאאאאאאאאםםם! אפרתע חולע עלייך אפילו שאת רעה 3333333> (אבל אני רוצה שתגידי: אני מכירה את גל! ואני לא מתעלמת מקיומה!)

pusher

New member
אתם חולים בנפשכם../images/Emo6.gif

נשמע ממש כיף

Ruby Moon

New member
בפעם הבאה גם אני באה!!!!

*מצביעה על אמא שלי* לא היו שום קטיושות או פיגועים! *רוצחת אותה* *רושמת על המצבה שלה:בגללך הפסדתי את מפגש שורום קלאמפ הסגיד! גרררר!* *הולכת לחפש מישהו שינחם אותי*

Ayelet chan

New member
לא היה אחד בעיקרון. O:

היה מפגש בליץ' ואז אמרנו "טוב, עוברים לקלאמפ" כי האנשים שהגיעו לבליץ', רובם קלאמפ. XD (ולא היינו הרבה.)

למעלה