מפגש פורום נקבע ל

count on me

New member
מפגש פורום נקבע ל

4. 4 יום רביעי - שעה 17:00 ממה שדברתי עם אנשים הכי מתאים להם התאריך הזה... אז שרשרו מי בא.... מקום מפגכש - עזראלי ( ואם יהיה נעים משם נמשיך לים..:p ) תעשו מאמץ ותבואו = ] יוסי גם אתה =] תוכיח לנו שאתה לא זקן..:p אוהבת את כולם

yossi iv

New member
לא יכול.. כי ביום רביעי יש

אודישנים לכוכב נולד 5 בבאר שבע..

facundo te amo

New member
ומה לך ולאודישנים?

חחח אתה לא באמת הולך לשם כן? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Spotless Mind

New member
למה..

לנפץ חלומות? :) אני בכול מקרה לא יוכל להגיע, בדוק.. אבל מי שרוצה והולך לבומבמלה, אפשר לעשות שם מפגש פורום.. (;

חחחחח

אם תעבור כזה נראה את צבקה הדר אומר בטלויזיה... "הבא בתור, יוסי איבגי" תחשוב על זה, למיכאל יהיה נציג בכוכב נולד

count on me

New member
ל-ה-ת-ע-ו-ר-ר !

אנשים, לא יהיו עוד הזדמנויות... יש חופש...בואו ננצל את זה = ] יאללה הפתעה עלי :p

hadarwin

New member
מה זאת אומרת?

ברור שיהיו עוד הזדמנויות מה החיים נגמרים אחרי החופש הזה??!?

count on me

New member
אולי בעוד כמה שנים :p

חח התכוונתי שאין עוד חופשים בקרוב... והבגרויות מתחילות.. אז....לתקופה הבאה עלינו אין לי זמן...

לא יכולה

יש לי ביום הזה גם מפגש עם הסקעתיות ולשניהם אני לא אגיע כי אני נוסעת לישון אצל סבתא שלי בפתח תקווה.... ולכל מי שיבוא, מפגש נעים

SadClown

New member
לא יכולה :-\

אני עודשה לילה באותו יום... האמת שהיחידה שלי ממש כמה מטרים משם, אז יש מצב שיתנו לי לצאת לאיזה 10 דקות אליכם אבל אני בספק בגלל המשמרת.

באמת תשני תאריך

לא מתאים להרבה, טוב שקבעת בלי לשאול כי אף אחד לא אמר, אבל התאריך הזה באמת לא טוב *אהמ* לונהפארק..חח

Spotless Mind

New member
לא ניראה לי ש...

יהיה תאריך אחד שבו כולם יוכלו. ובאמת כול הכבוד לה שהיא עושה משהו בנידון. לפי דעתי הכי טוב, זה לקבוע תאריך שבועיים- שלושה לפני, ככה שכולם יוכלו להתארגן בהתאם. ובראסמי, באמת אין לא יכול, יש לא רוצה...

count on me

New member
אוקעי אז התאריך שונה ל -

10.4 אני אישית לא יוכל להגיע בתאריכים אחרים... תגידו מה דעתכם...

למעלה