מפגש פורום מספר 1

מפגש פורום מספר 1

העליתי את התמונות לאתר. הקישור: אתר התמונות של המפגש אם גם לאחר כל הבירורים שעשיתי, יש כאן מישהו שלא סובל איך התמונה שלו יצאה, נא להודיע לי, ואני אוריד את התמונה (או שאטשטש את החלק הספציפי). תהנו.

avigal23

New member
דני ../images/Emo26.gif

התמונה שיום טוב יושבת ולידו יש איזו גברת ואז זהבה זו לא אחת מהפורום. אולי אתה לא זוכר אבל יום טוב הזמין אותה להצטלם איתו...זוכר?! בקיצור היא לא מהפורום

דודי ק1

New member
מפגש פורום מס' 1

כל הכבוד על התמונות,רכשת תפקיד בפורום. ב ה צ ל ח ה.

avigal23

New member
יפה יפה!

התמונה שלי עם מיכל לא יצאה משהו...לא נורא...
מעניין מה מיכל תגיב....הילדה הזאת לא נכנסת...

שמעתי שהתמונה שלי עם דב כן יצאה

משהו משהו, נחכה ל"נגלה" הבאה של דני - נקווה שהפעם יראו בתמונה את העינים הכחולות-תכולות היפות מאד של דב אורבך!

הינני...

בתמונות שלי ושל אביגל אנחנו נראות זוואה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני במיוחד נראת כמו איזה מסוממת אבל לא נורא... אתמול פגשתי את יענקלה לוי בהרקדה בכפר המכבייה עם אייל עוזרי והוא שאל אותי : "במציאות אביגל יותר יפה מבתמונות נכון?" ואמרתי לא שהיא במציאות הרבה יותר יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ושיש לה עיניים מדהימות!!! אני לא צודקת??? נ.ב. אני נכנסת דווקא הרבה אבל אני לא כשאת בפנים...

מיכל. בתמונה את נראית מאד יפה כמו

שאת יפה.לעומת זאת אביגל לא הצליחה בתמונה ובמציאות היא הרבה יותר יפה מהתמונה שלא הצליחה ממש.

לאה S

New member
התמונות שבאלבום

יקבלו אצלנו עכשיו תוספת מרעננת של חלק חשוב בחיינו וזה הריקודים והפורום. המון תודות לדני. אהבתי מה שראיתי ומקווה שיהיו עוד. אגב ניסיתי להדפיס את התמונות אבל יצא לי רק החלק השמאלי. מי יכול לייעץ לי איך להדפיס את כל התמונה בהקטנה מסויימת וכן את החלק שבו אני מצולמת כמו שהוא???

הדפסת כל התמונה

שומרים את התמונה לקובץ, פותחים PaintBrush (צייר), פותחים את הקובץ ששמרת, בוחרים ב - Image ו - Stretch/Skew (אין לי פה חלונות-עברית, אז מישהו יצטרך ל"תרגם") ומקטינים את התמונה ברוחב ובגובה באותם אחוזים (נניח 50% בשניהם). אח"כ מדפיסים. אם משהו מכל זה לא מובן, תפני אלי במסר אישי ואשתדל לעזור.

לאה S

New member
יגעת ומצאת תאמין.

פעלתי עפ"י ההוראות (גם אצלי החלונות באנגלית) ובסוף הצלחתי. מה שבטוח- היה שווה. הרבה תודות ולהת' מחר.

למעלה