מפגש פורום מחול!!!

מפגש פורום מחול!!!

אנשים זה לא ממש אפשרי לעשות את המפגש ביום שלישי כי גם יש את הקורס שנגמר ב-5 וחצי ככה ויש את הבנות שמופיעות ביום שלישי.. בואו נעביר את המפגש ליום רביעי ב3 ככה!!! מי שיכול שישרשר
מי שלא יכול שישרשר
בבקשה לא לכתוב פה הודעות שלא קשורות למפגש,תודה!

netushit

New member
מעניין מאוד....

כי כשהיו כמה שביקשו לקבוע תאריך שונה, אז כולם היו נורא אגואיסטים ואמרו שבתאריכים שונים אי אפשר וש"ככה הרוב רוצה" ושנקבע תאריכים שונים למפגש נוסף.. אבל עכשיו שפתאום גיליתן אויי, אנחנו לא יכולות... אז "זה לא ממש אפשרי לעשות את המפגש ביום שלישי"... ווטאבר... (וזה העיקרון, כי לא שאין לי דברים אחרים לעשות...המפגש הזה ממש לא בראש מעייני)...
.. סורי שהגבתי דווקא אלייך ככה פשוט את זו שכתבה וזה דיי מפריע לי, ואני יודעת שלא רק את רצית להחליף את התאריך...

netushit

New member
ואני מוסיפה ../images/Emo181.gif

כי אני לא יכולה באף אחד מהתאריכים...

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifנטע,

היו 12 אנשים שיכלו בתאריך הזה. 12 אנשים, זה לא מספיק?

netushit

New member
עמית, אולי לא קראת תהודעה עד הסוף..

אבל זה לא העניין!! העניין הוא שכשהרבה לא יכלו זה היה בסדר לקבוע איזה תאריך שבא לכן... ועכשיו אחרי שקבעתם תאריך והכל טוב ויפה (רק לכן!!).. פתאום כמה בנות לא יכולות... אז אפשר להזיז את התאריך! עזבי גם ככה לא אכפת לי. פשוט לא הבנת את העיקרון... (ולא, 12 זה ממש לא הרוב של הפורום!)

Miss Pointe

New member
|אבטחי|אה לא?

כמה נראה לך שאנחנו, מיליון אנשים? אם 12 זה לא הרב מה כן הרב? וכמה בנות [נגיד 5?], כבר מוריד לנו את ה12 ל7, אז זהו... אה, ומי זה "קבעתן, לכן, אתן..."? זה כל הבנות [שכמו שאת רואה זה יותר משלוש-ארבע], שיכולות לבוא! ואני לא החלטתי שמזיזים, הבנות שבבלט הישראלי החליטו.

את האמת את התאריך הקודם קבענו

כי מלא יכלו להגיע יכול להיות שזה נשמע אגואיסטי אבל פשוט רצינו שכמה שיותר יגיעו למפגש. אם גם התאריך הזה לא מתאים לכם אתם מוזמנים להחליט על תאריך אחר...שיתאים לכמה שיותר אנשים... אני רק אומרת שאני ועוד כמה בנות יכולות רק עד ה-19 ביולי בימים זוגיים חחח זה נשמע מה זה מטומטם..אבל רק בימי שני,רביעי ושישי אנחנו מסיימות מוקדם את הקורס....כי בדרך כלל הוא נגמר ב5-5וחצי ככה וזה יוצר בעיה

netushit

New member
זה ממש לא הרוב...

וחוץ מזה זה ממש לא העניין!! למה שאנחנו התנגדנו לתאריך בכל זאת קבעתן אותו.. ועכשיו פתאום גיליתן שאתן לא יכולות אז אתן מבקשות לדחות??!

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gifצודקת.

גם אני לא כלכך מתכננת ללכת למפגש, אבל אני חושבת שזה ממש לא הוגן שרק בכלל שכמה בנות לא יכולות ישר מחליפים את התאריך. הגישה של כולם בקשר למפגש ממש לא נכונה. מישהו [אחד, לא מיליון] צריך לפתוח שישור [מסודר!!] עם כל התאריכים למספר שבועות הקרובים, וכל אחד משרשר לאיזה תאריכים הוא יכול להגיע. הרוב, קובע. כל השאר יכולים לארגן עוד מפגש בנפרד.

Pirate Captain

New member
אני בעד להעביר תאריך

כי כל אלה שאמרו שהנם יכולים בכלל לא שיקרשרו לשירשור של השעות של המפגש ולא היית ההעינות אני בעד לעשות את המפגש ביום חמישי ,שישי, שבת וכל השבוע שלאחר התאריך שנקבע למפגש

מה הקשר???

אני חושבת שיש לאנשים עיסוקים אחרים חוץ מלהגיע למפגש פורום ביום שבת!! בשביל זה יש את כל השבוע!!

Pirate Captain

New member
את לא הבנת אותי כנראהה

לא אמרתי ביום שבת נפגשים אמרתי או זה או זה...כלומר..משמע...תאריך אחר שנוח

אהה חח אוקי סבבה!!

אז בואו נקבע תאריך אחר!!! וניתן לך את הכבוד אופיר...בכל זאת מנהל הפורום חחח

netushit

New member
הכי לא הגיוני בארץ...

חחח ההפך!!! כל השבוע כולם עסוקים, ולא בשבת.... יש סטודיו באמצע שבוע, הופעות וכל מיני דברים לעשות... מה ההגיון שביום שבת יש יותר דברים מאשר באמצע שבוע...

Pirate Captain

New member
יום שבת איחן רכבות אז הרבה אנשים

יהיה להם קושי להגיע \דבר שני הרבה אנשים נמצאים בתל אביב אמצע השבוע אז זה ממש נוח להם להגיע למפגש בעזריאלי וגם יום שבת זה יום מנוחה

למעלה