מפגש פורום חמוסים! - סיכום

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif כלומר *פרצוףלאמבין*

כרגע אין משהו מסוכם? יכול להיות שזה עדיין יהיה איפה שקבענו בהתחלה? ואני לא יכולה ממש ממש מוקדם. 3 זה עוד בסדר. זה סגור אצל איילת? אממ דווקא היום היה מזג אוויר נחמד ביותר, ולא ירד גשם פה. אפשר להבין מה קורה?
אל

Sweet Fantasy

New member
כן..

כרגע זה עומד בסימן שאלה אם יהיה יום יפה זה בת'א אם לא אצל איילת לפי התחזית מחר ירד גשם. וזה ב3 לא יותר מוקדם מזה

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif באיזה שעה בערך

אני אוכל לדעת? כי אם זה אצל איילת אני כמובן צריכה לצאת יותר מוקדם... וגם יותר מסובך לי להגיע אליה.
אל

Sweet Fantasy

New member
למה יותר מסובך?

כולה עוד רכבת מת'א.. וזה עוד 20 דקות משהו כזה ונדע בבוקר אני מאמינה תעדכני עם איילת

WTR

New member
רשימת המשתתפים במפגש:

נכון לעכשיו מי שבא למפגש (=מי שהביא לי את מס' הנייד שלו) הוא: 1. נדב16 2. עדיליי 3. הנסיכה העזובה 4. דודון הכוסון 6. סקרלט אוהרה מי שלא רשום למעלה ורוצה להגיע למפגש - שישלח לי במסר את מס' הנייד שלו ע"מ שאוכל לעדכן אותו בקשר למיקום ושעת המפגש.

WTR

New member
../images/Emo127.gif נכון, וגם כרמי

יש מישהו שרוצה לבוא ולא הביא לי מס'?

הייתי שמחה להיות אתכם במפגש

אומנם אולי אהיה בתל אביב בשעות האלו, אבל לא אוכל להביא איתי את מזל, מכיון שעושה יום כיף לילדה, וקצת בעייתי להסתובב עם חמוס בכלוב קטן ברחבי נחלת בינימין, נכון???? תהנו לכם, ותצלמו גם בשבילי אתם ממש חמודימדים

WTR

New member
תלוי כמה זמן את מסתובבת ומה מזג

האוויר, בעיקרון אין בעיה לקחת חמוס בכלוב נשיאה.. אבל אל תדאגי, נצלם ונספר חוויות

להסתובב הרבה, ואני לא רואה את עצמי

מסתובבת בנחלת בינימין ועוד כמה מקומות עם כלוב נשיאה
זה יום כיף לילדה אני אהיה מאד קרובה אליכם באיזה שהוא שלב, אני אהיה בדרך השלום, אבל משם ממשיכה הלאה. אם אהיה ממש קרובה אליכם, אקפוץ להגיד שלום, אני לא לבד עם עוד חברות אז נראה. בכל אופן תהנו לכם

Sweet Fantasy

New member
אם זה יהיה בת'א

אז נהייה בפארק מול רכבת ת'א מרכז.. את יכולה לבקש מאיילת במסר את הפלא שלה ולהתקשר אם תרצי לחפש אותנו

אז מה ניסגר?

יש שם גשם/אין שם גשם ?(פה אין)וכמה עולה האוטובוס מתל אביב להרצליה ? וכמה עולה בתוך הרצליה ?

Sweet Fantasy

New member
כרגע לפי

מה שאני רואה יש גשם כמעט בטוח שיש בת'א אני ממליצה על רכבת מת'א להרצליה תבדקי באתר של הרכבות כמה עולה (אותו דבר את יכולה לבדוק על אוטובוסים)

הממם אוקי תאנקס

מעניין אם יש אוטובוס..טוב נו ניבדוק באגד או משו. ואת תלכי לישון אחרי כל השעות צילומים שלך בלילה! אנלאמבינה מה את עושה ערה עכשיו !!

carmikush

New member
גם אני לא!! קמתי לפני חצי שעה כבר..

ואני מתה לישון!!! ושני החלונות בחדר שלי היו פתוחים וקמתי מצוננת. אבל שום דבר לא יעצור בעדי מלהגיע למפגש מוהאהאהא. טוב מקווה לפחות. חחח.

למעלה