yes, yes, yes!!! הכי טוב בב"ש!!
פ פשוט מפורסמת New member 2/6/03 #23 אבל..אבל! את צודקת!! לא איכפת לי! אבל לא כל כך להגזים אוקיי?!!?!?!?!?! יאללה להחליט..! אוהבת -
J juliajk New member 2/6/03 #20 הממם..... קשה להחלית, מבחינתי גם קניון הזהב וגם אזריאלי זה מתעים. תחליתו לבד....
A aYaLoLy New member 2/6/03 #24 המממפ.. ../images/Emo171.gif../images/Emo173.gif../images/Emo151.gif נראה לי הכי נוח עזריאלי... אבל שבעת הכוכבים גם פסדר! אבל אפשר בסינמה סיטי.. לא?! מקום חביבבבב בכל מקרה... אמממפ... אפשר גם באילון...
המממפ.. ../images/Emo171.gif../images/Emo173.gif../images/Emo151.gif נראה לי הכי נוח עזריאלי... אבל שבעת הכוכבים גם פסדר! אבל אפשר בסינמה סיטי.. לא?! מקום חביבבבב בכל מקרה... אמממפ... אפשר גם באילון...
A adi u New member 2/6/03 #25 אני רוצה בקניון הזהב... חשבתי שאבא שלי בכל מקרה יוכל להסיע אותי לכל מקום שזה לא יהיה..אבל נזכרתי עכשיו שהוא לא בארץ בתאריך הזה...אז אני צריכה מקום קרוב
אני רוצה בקניון הזהב... חשבתי שאבא שלי בכל מקרה יוכל להסיע אותי לכל מקום שזה לא יהיה..אבל נזכרתי עכשיו שהוא לא בארץ בתאריך הזה...אז אני צריכה מקום קרוב