מפגש פורום...חלקי

kedeman

New member
../images/Emo128.gif ככל הנראה אני לא יוצא

יקר לי... וכל סופשבוע חופשי הוא טוב חוצמזה..... אולי אני אסע למקום אחר...

MatanTyler

New member
מישהו הולך רק ב 14?

גליל תחתון עושים טיול של יום רק שבת! עולים לחרמון (קורעים במלחמות שלג את כל המועצות שיכרו בדרכם) ואז הולכים לראות כמה מצפים ואז הביתה... יש עוד מועצה עם חוויה דומה או שרק בגליל מתבעסים?

נראה לי רק אתם.. אבל!!

רב המועצות שבאות בתאריכים אלה.. עולות לחרמון רק ביום רק (לפנות בוקר אבל זה עדיין יום שבת..) ככה שתפגשו שם את כל מי שבא (בתאריכים האלה כמובן) בחרמון.. גם אם לא עושים את אותו מסלול כמוכם..

Miss Understood

New member
צר לי לאכזב אותך ליאורי אבל אנחנו

ביום שישי בשבוע אחרי זה ב-20....אגב מישהו גם יוצא בתאריכים האלה?

א ל ו ש ה

New member
אתה יכול להתנחם בזה שלנו אין בכלל..

או שאני פשוט לא שמעתי על זה- אבל בעצם, זה די מגוכח לעשות טיול חרמון של יומיים לגולנצ'יקים... הייתי בכיתה ט', וזה סתם היה מבאס- לישון בטבריה כדי לעלות למחרת לחרמון... נו באמת.....

Miss Understood

New member
אם דיברת אלי אז זה את לא אתה...:)

ויש משהו במה שאת אומרת אבל אנחנו רחוקים(דרום שרון) וזה מעצבן לצאת לבד שכולם יוצאים שבוע קודם ביחד...

קשתונה

New member
אוי זה הטיול העצוב בחיי

הסיבה מממממממששששששששששש טיפשית אלה...אבל אני בערך כל היומיים האלה נראיתי כמו שאת נראית חזרה מהמתעניינים...רק בלי החלק של העצבים... וואו זה היה נורא! נו אלה את מכירה את הסיפור...הריב הגדול עם עינת פישר? אבל גם היה קטעים כיפים...שעשינו קפה ותה עם תיקי בחוץ...

א ל ו ש ה

New member
מה?

למה? אני לא זוכרת את זה- אולי כי בקושי הכרתי אותך בכיתה ט'..... אני זוכרת שנסענו קטיה ואני עם נועה וחגי. זהו. לא זוכרת מי עוד היה שם.... איזה ריב???? אה... ואחרי הטיול כמובן שהייתי חולה, כי זה מה שקורה למי שמוריד את המעיל כשהוא מגיע לרכבל העליון......................

s h e e p i t

New member
מממ...

בלב שרון כתות ט'-י'ב יוצאים ביום שישי וכתות ז'-ח' יוצאים יום שבת... ונפגשים כולם בחרמון.. קצת אידיוטי אבל יהיה טוב...

מ ו ר ע ל

New member
לפי מה שהבנתי...

עמק יזרעאל יוצאים ביום שבת... בכל אופן אני מגיע עם החניכים שלי ביום שבת לחרמון... אם ניפגש אז ניפגש...

למעלה