גליל תחתון עושים טיול של יום רק שבת! עולים לחרמון (קורעים במלחמות שלג את כל המועצות שיכרו בדרכם) ואז הולכים לראות כמה מצפים ואז הביתה... יש עוד מועצה עם חוויה דומה או שרק בגליל מתבעסים?
רב המועצות שבאות בתאריכים אלה.. עולות לחרמון רק ביום רק (לפנות בוקר אבל זה עדיין יום שבת..) ככה שתפגשו שם את כל מי שבא (בתאריכים האלה כמובן) בחרמון.. גם אם לא עושים את אותו מסלול כמוכם..
או שאני פשוט לא שמעתי על זה- אבל בעצם, זה די מגוכח לעשות טיול חרמון של יומיים לגולנצ'יקים... הייתי בכיתה ט', וזה סתם היה מבאס- לישון בטבריה כדי לעלות למחרת לחרמון... נו באמת.....
הסיבה מממממממששששששששששש טיפשית אלה...אבל אני בערך כל היומיים האלה נראיתי כמו שאת נראית חזרה מהמתעניינים...רק בלי החלק של העצבים... וואו זה היה נורא! נו אלה את מכירה את הסיפור...הריב הגדול עם עינת פישר? אבל גם היה קטעים כיפים...שעשינו קפה ותה עם תיקי בחוץ...
למה? אני לא זוכרת את זה- אולי כי בקושי הכרתי אותך בכיתה ט'..... אני זוכרת שנסענו קטיה ואני עם נועה וחגי. זהו. לא זוכרת מי עוד היה שם.... איזה ריב???? אה... ואחרי הטיול כמובן שהייתי חולה, כי זה מה שקורה למי שמוריד את המעיל כשהוא מגיע לרכבל העליון......................