מפגש פורום...חלקי

rinani

New member
מפגש פורום...חלקי

למי שיודע ביום שישי שבת יש טיול חרמון וחשבתי למה לא לעשות מפגש פורום יכול להיות נחמד.. למה חלקי? כי לא כל המועצות באות.. אז מי שבא בתאריך ה13-14/2 אז שיסמן
ואז אם יהיו הרבה או מספיק בשביל פגישה נפגש! אני אפילו מוכנה להכין לנו ערב חברתי! ואפילו פינוקים..

../images/Emo127.gif

אבל אם מארגנים משהו בערב זה לא אמור להיות לאלה שישנים בחוף דוגית? כי רק ביום שבת בבוקר מגיעים לחרמון לפי מה שהבנתי לא?

THE sky angel

New member
-../images/Emo127.gif אני לא בטוח יוצאת...

אבל זה יכול להיות ממש נחמד.. :)

fresh mishmesh

New member
../images/Emo128.gif לא יוצאת לטיול

וגם ככה באר טוביה ישנים ביסוד המעלה (חייבים להיות שונים) וחוץ מזה, היה מפגש פורום בטיול חנוכה, ורובכם נעדרתם ממנו, אז עכשיו תורי...

לאאאאאאאאאא!!!!!!

באר טוביה לא ישנים בדוגית !??!?!?!?! מה זה אמור להביע!?!? תשכנעו אותכם לישון עם כולםםם!!! (תשכנעו אותם ... חחח ניסוח נחמד!)

פIלי

New member
../images/Emo128.gif

"מטה יהודה גאוות יחידה" אין לנו טיול חרמון מסתבר.

אני לא בעד זה או משהו ...

אבל זה גם לא במקרה ... ברור שזה לא הוגן אבל לא סתם החליטו לא להוציא את מטה יהודה

kedeman

New member
מה?

לא הבנתי למה החליטו לא להוציא את מטה יהודה?

שזאת הסיבה מה אני יגיד לך?

הם השתכרו בסמינר אז התעצבנו ולא מוציאים אותם זה מה שילד ממטה יהודה הסביר לי ומאיפה לי לדעת? זה לא אני החלטתי ...

פIלי

New member
טחח עלק

הם לא יכולים לבטל לנו טיול בגלל שכמה אנשים השתכרו.. זה בולשיט רציני... חוץ מזה שבידיוק 2 אנשים נתפסו על זה, אז אין מצב שמבטלים את כולנו בגלל זה. אני חושב. ומי בידיוק הסביר לך את זה?

יש לי הרגשה שלא רצוי שאני יגיד

אבל בגלל זה אני תמיד אומרת לפי מה שהבנתי או אמרו לי וכאלה אבל מה זה משנה אם מטה יהודה יצאו? צאו עם מועצה אחרת!

פIלי

New member
לא רוצה

אין לי כח להשקיע את הבלבול מוח בזה, במיוחד שהמועצה שלי לא יוצאת, פשוט לא יהיה לי מה לחפש שם.

למעלה