מפגש פורום -חוויות

avorly

New member
מפגש פורום -חוויות

אז בשעה טובה המפגש הראשון, שכולי תקווה שיהיה סימן דרך לבאים, יצא אל הפועל; והרבה מאוד בזכותה של מקוםבלב. הארוח היה מדהים, ובאמת צדקה מקוםבלב שכייף אצלה במרפסת. ממש לא הרגשנו איך הזמן עובר. תמונות- בהמשך (כי צריך לפתח. הייתי עם מצלמה רגילה), לגירוי התיאבון. תודה לכל מי שהגיע וחבל על אלה שלא יכלו. מקווה שבפעם הבאה יהיו משתתפים נוספים. יותר נכון- בטוחה
כדי שלא יעבור יותר מידי זמן עד שניפגש שוב- אולי כדאי כבר לחשוב על תאריך
ומיקום
פתוחה להצעות.

vca

New member
איזה כיף !

אני מחכה לתמונות. איך התנהל המפגש ? האם בנוסף למינגלינג היה גם איזה פן טיפולי ? אני מתנדב לארח את המפגש הבא לקראת ראש השנה. שבת שלום וחג שמח מאוד.

avorly

New member
המפגש-

היה יותר בנוי על הכרות בנינו, וכמובן גם שאלות בנושא המקצועי.

אוי,היה ממש מדהים..

מעבר לכמויות האוכל והטעמים המופלאים שהיו שם,האווירה היתה ממש טובה,מקום בלב הראתה לנו כמה מקומות יפים יש לה ולא רק בבית וסביבתו
ופה נתתי לך עקיצונת חחחחח.. קסם המדבר שיחקה אותה עם המטעמים (לי לא גרד באוזן חחחח). אורלי,את..את..אני לא יודעת מה אני יעשה לך עם הנישנוש שהבאת לי..פעם הבאה שאת ליד הבית שלי את באה עם שק מלא..מובן? שלומי,יין ישמח לבב אנוש,ואישה כמו חור בראש חחחחח אני חושבת שימי שישי כולנו איתך.. ולשתי הבנות שאותן אנני חושפת בשלב זה,אני ממש שמחה שפגששתי אותכן,אשמח לראותכם פה..נו??? אההה ואיך נשכח את מאפן,כוכבת הערב שעשתה את הצגה מדהימה. תודה לכולם שלקחו חלק בערב מדהים שכזה (-: מצפה לראות אותכם ועוד אצל vca שנידב את ביתו למפגש הבא (-:

avorly

New member
מיכל,

ושכחת- מה עם הפשטידות המדהימות של קסם המדבר
אין עליה, פשוט-אין

אורלי,לא מתאים לך..אני מצטטת את

מה שכתבתי:"קסם המדבר שיחקה אותה עם המטעמים (לי לא גרד באוזן חחחח)." התפספס לך? חחחחח

avorly

New member
sorry...........

פאשלה שלי................ טוב, אין מה לעשות- גם אני בנאדם, ואחרי מעט שעות שינה (וכולכם יודעים למה..........) גם לי מתפספסים דברים................ שוב

מה את בנאדם? את?

לא יכול להיות.. את לא "ה"מנהלת? חחחח בכל מקרה,כולנו ישנו מס' שעות..רק שלא לכולנו היה זמן כ"כ רב עד שהגיעו הביתה חחח גם לא לאלו שעצרו בראשון להוריד טרמפיסטים חחח שלך אני לא אסלח? ועוד אחרי לילה שכזה?

avorly

New member
יוסף,

דווקא חיכינו וכיווינו......... ומי לא בא............... יוסף.................. לא נורא- יהיו עוד. vca התנדב לראש השנה, אבל אני רוצה שננסה גם לפני כן עוד מפגש. אני מוכנה אצלי...........

csh018

New member
חברה זו חוויה אחרת כמו ההתרגשות

לפני מטופל חדש. כל אותם שאלות רגשות שמציפות אותנו לפני מטופל חדש היו לי בדך לביתה המקסים של מקוםבלב. אני רוצה בהזדמנות זאת ולא בפעם הראשונה תודה! תודה! לך ולבי משפחתך וכמובן למאפין אך לא. ולכל החברה שקוראים ומשתתפים התרומה האישית כמטפל למפגש כזה תורמת הרבה. כל השאלות שעולות תוך כדי טיפול לפני ואחרי עלו במפגש , בקול לפני כולם. ולילמוד ולראות שהרבה ממה שקורה לך או מפריע לך קורה גם לאחרים ואתה לא לבד. יש למי לפנות לדבר לשתף. מחכה למפגש הבא. חג שמח לכולם שלומי

מקוםבלב

New member
תודה לכולם

על התודה. גם לי היה נפלא ונהניתי מאוד לארח את כולכם. האווירה היתה ממש של נינוחות וכיף. כמוכם, גם אני מקווה למפגש הבא עם יותר משתתפים. שיהיה לכם חג שמח.

avorly

New member
שלומי,

מסכימה איתך בהחלט, גם אצלי היתה התרגשות מאוד גדולה.

../images/Emo106.gif היה נפלא../images/Emo70.gif

כל כל התרגשתי מהמפגש שרציתי לכתוב כבר אתמול בערב, אבל הייתי כ"כ באקסטזה ועמוסת חיוכים שהייתי חייבת לחכות שזה ישכך קצת ותישאר המציאות... בכל אופן זה לא קרה. קמתי בבוקר עדיין נפעמת... תודה רבה לכולם, ובעיקר למקום בלב ולמשפחתה על האירוח, היה נהדר. אני מאד "סוליסטית" בעבודה - מתייעצת בעיקר עם ספרים ואינטרנט והרבה עם עצמי. אף פעם לא יוצא לי לשבת עם עמיתים למקצוע, לחלוק לשמוע ולהשמיע, וההזדמנות הזו היתה בשבילי חוויה יוצאת דופן, באמת. מקווה שזו אכן היתה תחילתה של מסורת נהדרת... אז שוב תודה, ואשמח לארח גם אצלי מתישהו אל מול הר וים

avorly

New member
קסם המדבר,

מה עם לתכנן מפגש כזה בערך לעוד חודש וחצי פלוס מינוס

avorly

New member
קסם,

אז אני לא הצפונית היחידה שעוד ערה................ שנתחיל להריץ את המפגש הבא?!

בכייף,

נראה לי שזה יוצא באיזור סוף יולי-תחילת אוגוסט. נראה לי שוב יום חמישי, או אפילו שישי בבוקר, 28 ביולי כזה? או משהו באיזור. מבחינת תוכן, אני תוהה האם אי תכנית היא התכנית הטובה ביותר? כי כולם רוצים להעלות נושאים, להתייעץ, לשתף וכו' וזה מה שלדעתי עשה את המפגש לכל כך נחמד. אז כדאי לשמוע עוד דעות.

למעלה