מפגש פורום- ה7.7!!!

קרניjack

New member
מפגש פורום- ה7.7!!!

צריך לקבוע מיקום ושעה! חשבתי על גני יהושוע בת"א (קרוב לתחנת רכבת אוניברסיטה-מרכז הירידים) , אבל ייתכן שאם לא יהי לנו הרבה מה לעשות- נשתעמם... זה לא כמו קניון או משהו כזה, למרות שתמיד אפשר ללכת למשהו אחר בסביבה... אפשר למקום אחר במרכז ת"א. לגביי השעה- בוקר, צהריים, או אחרה"צ? מקווה שתגיבו...ושתבואו!

MoonFairy

New member
אני חושבת שבערב יהיה נחמד

אם לא יגיעו מספיק אנשים גני יהושוע באמת יהיה משעמם משהו... מצד שני, אין כ"כ הרבה אטרקציות באזור :-\ לדעתי נסכם קודם על מי בא ובאיזה שעה ואת המקום נבחר אפילו רנדומלית

קרניjack

New member
אם יהיה בערב- גל תוכל להגיע..

אני ממש מקווה שכן... בכל מקרה בינתיים אין פה ממש תגובות של אנשים...פשוט צריך ממש לשדל אותם! אז אני רק רוצה לספר, שאני אשתדל להכין חידון ממש נחמד, ואולי גם להביא משהו קטן ברוח הפורום לכל אחד שיבוא למפגש!

פנדורה5

New member
לי אין בעיה עם גני יהושוע, מאוד יפה שם ../images/Emo256.gif

אני מעדיפה פגישה בצהריים, ככה יהיה לי סיכוי להגיע בזמן.

קרניjack

New member
טוב אז אני יכולה רק עד שעות הצהריים

משמע להיפגש בבוקר-צהריים ולהיות עד 4-5 בבית...הבטחתי למישהו משהו והוא יכול רק ביום הזה. בכל מקרה, גם אני אני בסוף לא אוכל (
!!!) להגיע כי לרוב יהיה נוח אחרה"צ אני בכל זאת אשתדל לכתוב את החידון!

פנדורה5

New member
אני לא יכולה להגיע בשעה כזו... אין אוטובוס

שאעלה עליו שיגיע מאוחר מידי או מוקדם מידי (שבמוקדם יותר זה יוצא בסביבות 4 שעות ליפני והאיחור דומה).

HarleyQuinn1

New member
אם לא יכלו לבוא הרבה אנשים...

אפשר אולי יהיה להעביר את המפגש לאוגוסט?

קרניjack

New member
אני ככל הנראה לא אוכל באוגוסט

אולי ממש בתחיל אוגוסט או ממש בסוף, אבל הבעייה היא, שאין פה ממש היענות מצד 3 אנשים אולי!

HarleyQuinn1

New member
אם זה יהיה אפשרי גם בעיני אנשים אחרים

אז אולי כדאי להעביר את המפגש לתחילת/סוף אוגוסט... תלוי כמה אנשים יוכלו להגיע... ואם עד ה-7,גם לא יוכלו להגיע הרבה אנשים אז אפשר אולי לשנות את התאריך ל-13,ל-20,ל-27? אני יכולה לבוא בימי שלישי אם מישהו פנוי או אם זה מסתדר למישהו יותר טוב

Berethor

New member
לא נורא ובSanta Monica יש רק 4 ערפדים! ../images/Emo3.gif

"I wouldn't want to be prince of Terre Haute. I leave that headache to the Ventrue. Besides, there is only like 4 vampires in all of Santa Monica. Hmph. Some kingdom." לפחות זה מה שBertram Tung אמר..

Berethor

New member
אני מציע שתערכו תמפגש עצמו במקום מוצל וממוזג

כך אוליי יותר אנשים יבואו, בכל מקרה החום והשמש של הקיץ מציבים קשיים חדשים למי שרוצה לבוא.

Berethor

New member
יצא לי לבוא למפגשים

אבל לא ממש למפגשי פורום(כמובן שאלו שפגשו אותי לא שרדו תלילה, סתם) חוץ מזה זה עצה כללית. אם כי מחמיא לי אם כל כך רוצים שאני יבוא.

למעלה