מפגש פורום / הרצאה
שלום חברים, בהמשך לדיון הקודם בו היתה היענות להצעה שלי לתת הרצאה בנושא "הסאונד של בריאן מיי" ומכיוון שקיבלתי היום אימייל מגרג פרייר שהמגבר שלי עתיד להגיע ארצה החודש (בלי נדר), הייתי רוצה להתחיל לקדם את עניין המפגש. המקום: ככל הנראה בלייבו סטודיו, שהוא חדר חזרות גדול באזה"ת של כפר סבא. נגישות טובה ברכב/תחבורה ציבורית, יש חניה חינם, ואפשר לפתוח את המגברים כמו שצריך בלי לדאוג שהשכנים יזמינו משטרה.
העלות: שכירות של המקום לשעתיים (15-20שח לאדם, בהערכה גסה, תלוי בגודל הקהל) מינימום קהל: 10 אנשים הבהרה: מדובר בהרצאה ולא בבמה פתוחה שכל אחד יוכל לעלות ולנגן. ובטח שלא לנגן על ה-RS. זה לא שאני לא סומכת עליכם אלא שלמדתי בדרך הקשה. פעם אחרונה, זה נגמר בהתרסקות של הגיטרה ותיקון של הצוואר. Never again ועכשיו לשאלה האמיתית... מתי? חמישי בערב? שישי בוקר? שישי צהריים? יום אחר? כמו שבריאן היה אומר, מה שיותר קל לכם.
שלום חברים, בהמשך לדיון הקודם בו היתה היענות להצעה שלי לתת הרצאה בנושא "הסאונד של בריאן מיי" ומכיוון שקיבלתי היום אימייל מגרג פרייר שהמגבר שלי עתיד להגיע ארצה החודש (בלי נדר), הייתי רוצה להתחיל לקדם את עניין המפגש. המקום: ככל הנראה בלייבו סטודיו, שהוא חדר חזרות גדול באזה"ת של כפר סבא. נגישות טובה ברכב/תחבורה ציבורית, יש חניה חינם, ואפשר לפתוח את המגברים כמו שצריך בלי לדאוג שהשכנים יזמינו משטרה.