מפגש פורום - הקפצה

LeCagot

New member
מפגש פורום?

אז אחרי שהפורום כבר רץ כמה חודשים, חשבתי על מפגש פורום. ביוזמה משותפת עם המועדון בחיפה, רצינו לעשות מפגש פורום + מועדון חיפה. התכנון הוא להיפגש ביום שישי בבוקר בחיפה (יש לנו מקום ליד תחנת הרכבת). במפגש יהיו גם סדנאות/שיעורים שיועברו ע"י שחקנים חזקים. עדיין אין תאריך, אבל חשבתי לנצל את זה שעכשיו החופש הגדול ולעשות את המפגש בחודש הקרוב, באחד מהתאריכים הבאים: א. 14.7 ב. 21.7 ג. 28.7 ד. 4.8 ה. 11.8 אז - אם אתם מעוניינים - תגיבו עם
ומתי התאריך המועדף, ואני אנסה לארגן את המפגש ככה שמרבית האנשים יוכלו להגיע
. אני אשמח גם להצעות נוספות לתכנים או פעילויות למפגש.

LeCagot

New member
אפשר , אבל...

מה לעשות, ואני גר באיזור חיפה, כך שאני יכול לארגן רק פה באיזור. בכל מקרה, המפגש יהיה במרחק של בערך 500 מטר מתחנת הרכבת בחיפה, כך שההגעה למקום תהיה קלה

תגובה למיפגש

אני היתי רוצה רק אים תוכלו להעביר את המיפגש לעיר עכו שהיא 15 דקות מחיפה

HONINBO

New member
אז אולי תדבר עם

מיינד? בטח אפשר להיפגש באחד מהמועדונים שלהם במקום שנוח לרוב....

TheGo

New member
נכון

אזור השרון יהיה הרבה יותר נוח, אפילו אם לא אז אולי באזור המרכז? כי אישית זה די רחוק חיפה ואני לא עומד לנסוע עד חיפה ברכבת או משהו.

LeCagot

New member
מפגש פורום - הקפצה

עדיין לא קיבלתי תגובות
. הכוונה במפגש הוא שנכיר אחד את השני, נשחק ונלמד משחקנים חזקים. השאיפה שלי היא שיגיעו מה שיותר אנשים - גם שחקנים שהם לא חברי הפורום. מחכה לתגובות.

imdark

New member
חברה איך הרצליה?

בסוף שבוע הזה נפתח המועדון בהרצליה שביט יהיה שם ועוד הרבה שהם לא חלק מהפורום מי שרוצה שיגיב פה ואחר כך נדבר על פרטים

Mor L

New member
בדקתי באתר מיינד

הם עדיין לא רשמו שום דבר על הרצליה. אתה יכול לתת יותר פרטים באיזה יום ושעה המועדון מתקיים?

iddonaim

New member
הרצליה נשמע טוב..

אם נפתח מועדון בהרצליה זה יהיה נהדר למפגש למי שגר באיזור הזה.. אבל מה עם מי שמגיע מאיזור חיפה? ;)

TheGo

New member
או...

או מאזור השרון! זה חצי שעה נסיע מהבית שלי!

wbadger

New member
המפגש כבר היה, תסתכל בתאריכים

והיו פחות מדי אנשים... אני מצפה ליותר פעם הבאה :X

imdark

New member
יום שישי הזה

מפגש בהרצליה מועדון מיינד הרצליה נפתח לשביט יש כמה בעיות ואני לא בטוח שהוא יגיע אבל אדיין יש מפגש לכל מי שיש לוחות שיביא את שלו מפגש בקניון שבעת הכוכבים קומה שנייה ליד הבורגר קינג 16:00- 22:00 לא השעות הטובות בעולם אבל עם אני יעבד בגלל זה יותר מידי נשנה אותם שביט מפרסם את זה היום אני מביא כמה קיפו למי שרוצה כמה פתוחים וכמה של בעיות או JOSEKI

iddonaim

New member
../images/Emo45.gif יאי מפגש פורום D:

אממ.. אני בעד ה-14 או ה-21, לפני שנכנסים לאוגוסט ונזכרים בכל הדברים שצריכים לעשות לקראת שנת הלימודים הבאה :X השאלה היא מתי בבוקר ואיפה? :)

Mor L

New member
חיפה??

זה שעתיים וחצי מבאר שבע! אי אפשר באיזור המרכז יותר? ולמה כל התאריכים הם בימי שישי? עכשיו החופש, אפשר באמצע השבוע גם.

bladi skito

New member
בימי שישי אני לא יכול כי אני נוסע

לאבא שלי אפשר לעשות את זה ביום אחר

למעלה