תאומים זהים! לא סתם!
¥ ¥EleVatioN¥ New member 9/8/05 #32 חח נומי!../images/Emo129.gif (סתם כי בא לי לכתוב לך על גבי הפורום ) נלך לולווטס?? אחרי המחוך אני רוצה להתאים לו קולר (ולא לא כזה של כלבים תרגעו )
חח נומי!../images/Emo129.gif (סתם כי בא לי לכתוב לך על גבי הפורום ) נלך לולווטס?? אחרי המחוך אני רוצה להתאים לו קולר (ולא לא כזה של כלבים תרגעו )
O One Falling Star New member 9/8/05 #34 ארג../images/Emo9.gif איזה כיף לך שאת יכולה להרשות לעצמך חחח ובהחלט למה לא אני זוממת על איזו חגורה או משו
ארג../images/Emo9.gif איזה כיף לך שאת יכולה להרשות לעצמך חחח ובהחלט למה לא אני זוממת על איזו חגורה או משו
¥ ¥EleVatioN¥ New member 9/8/05 #36 סבבה!../images/Emo129.gif אני זוכרת את החגורה ההיא שאמרת לי בכל מקרה, ברגע שאינ אראה את המחירים לאדעת עד כמה ההתלהבות תמשך אבל סתם אולי יהיה משו סביר
סבבה!../images/Emo129.gif אני זוכרת את החגורה ההיא שאמרת לי בכל מקרה, ברגע שאינ אראה את המחירים לאדעת עד כמה ההתלהבות תמשך אבל סתם אולי יהיה משו סביר
ה המלאכית בלבן New member 9/8/05 #31 אם FIRE GODDESS באה אז גמני למרות שאין לי שום קשר לפורום הזה. אני נגררת כי היא הבת דוד הגדולה שלי וזה כיף להגרר אחריה
אם FIRE GODDESS באה אז גמני למרות שאין לי שום קשר לפורום הזה. אני נגררת כי היא הבת דוד הגדולה שלי וזה כיף להגרר אחריה
ד ד נ י א ל ו ש ה New member 8/8/05 #21 אני באיילת בתאריך הזה../images/Emo10.gif נוסעת ב- 16, וחוזרת ב- 20, משהו כזה, אז אני לא אהיה לצערי..
O One Falling Star New member 8/8/05 #28 בשם לונע -../images/Emo45.gif היא אמרה שתמסור למפקדת שהיא צריכה לצאת כך שתוכל להגיע וכמובן שהיא מוסרת את אהבתה ודואגת לציין שאם שוב יבוטל המפגש אז "יהיה רצח!" ומיקי (אני מקווה שאת קוראת אתזה) לונע ביקשה מאוד שתשדלי לבוא כי היא רוצה לראות אותך
בשם לונע -../images/Emo45.gif היא אמרה שתמסור למפקדת שהיא צריכה לצאת כך שתוכל להגיע וכמובן שהיא מוסרת את אהבתה ודואגת לציין שאם שוב יבוטל המפגש אז "יהיה רצח!" ומיקי (אני מקווה שאת קוראת אתזה) לונע ביקשה מאוד שתשדלי לבוא כי היא רוצה לראות אותך