מפגש פורום- הצעות.

מפגש פורום- הצעות.

לקרוא את מה שכתבתי בהודעת מנהל פה למעלה ואז להגיב פה :)

נונקי

New member
נממ...

הגג של עזריאלי? (קצת נדוש אבל תמיד עובד) קניון רמת אביב או איזה קניון אחר מרכזי....? נראה לי עזריאלי הכי טוב כי גם יש רכבת מכל מקום כמעט, ישר לשם...

supercoconut

New member
מקום עם גישה לרכבת/מרחק הליכה מרכבת.

/אי-אפשרות ללכת לאיבוד בשום מצב כשהולכים לשם מהרכבת. כל עוד זה יתקיים לא איכפת לי איפה <:

נונקי

New member
יש רכבת לסופרלנד??

ויש עוד בעיונת... היא שלי לא יודעת מה איתכם... ההורים שלי לא יסכימו לדעתי.... מה אני אעשה????

אממ עד כמה שזכור לי אין רכבת.

בקשר להורים, אני באמת לא יודעת. אני מבינה שהם ידאגו והכל, תנסי להסביר להם שאין מה לדאוג. אם את רוצה הם יכולים להתקשר אלי. רק תגידי.

גיל110

New member
בתור תושב העיר

שלא מתכוון להגיע למפגש - אין רכבת לסופרלנד. יש את קו 11 שאאל"ט, יכול להיות שמגיע לשם. מה שבטוח, שיש מונית שירות (נקראת קו 2) שמגיעה לשם וממשיכה לים, אבל יש צורך להגיד לה שאתם צריכים לסופרלנד אחרת הוא יכול ליסוע ישירות לים (הסופרלנד הוא כ-2 ק"מ לפני הים בפנייה דרומית). את הקו צריך לקחת מהתחנה המרכזית הישנה של ראשון, מרחק של כ 10-15 דק' הליכה בקו ישר מתחנת הרכבת של ראשון. בקשר למוניות שירות חזרה ממתחם הסופרלנד, זה לא כל כך ידוע לי. בכל מקרה, כל פעם שהלכתי לשם, זה היה רק כשבן משפחה או חבר יכל להקפיץ ברכב (ולו רק כי קו 2 כמעט ברוב הפעמים עוד מלא מהשכונות המזרחיות של ראשון שהוא הדרך היחידה שלהם להגיע לים). מקווה שעזרתי.

לדעתי המקום הכי טוב למפגש

זה בכלל באיזה חוף ים.. לא בשביל לשחות או משו כזה אלא בשביל לשבת בכיף ולדבר ולצחוק..

למעלה