מפגש פורום- הסיכום :)

וי, זי מה זה משנה...

שבוע טוב ג'י

G מאסטר

New member
בטח שמשנה...

שבוע טוב דארלינג וונוס

אגב..למסיבה הבאה , אני בא לאסוף אותך !!!

qwertyu124

New member
מצד שני, זו חוויה של פעם בחיים

מי שיהנה פעם אחת יוכל להגיע שוב, מי שלא יהנה יכול להגיד "ניסיתי ולא אהבתי".
כל עוד זה לא עובר על הגבולות (ואני לא רואה סיבה שמישהו ירתע מזה יותר מדי), אני חושב שכדאי לנסות, בעיקר אם היא אוהבת מסיבות וניליות ופליי-פארטיז, אז זה השילוב בינהם.

לגבי הפרטיות, גם לפורום כל אחד יכול להכנס, ואני לא יודע איך Aלון סינן את המוזמנים ליום חמישי (למרות שאני מאמין שיש לו שיטה שלא חשבתי עליה).
לדאנג'ן יש מוניטין לשמור עליו, והם לא ירצו לאבד אותו בגלל מקרים מצערים שיכולים לקרות, אז הבנתי שיש DMים (Dungeon Monitor) שאוכפים את הכללים.
לגבי התחפושות והשוטים (שאנשים בהחלט מסתובבים איתם), התחפושת מעידה על השקעה בבדס"מ (אני מניח שבעיקר מפריע לך העור? אם כן, גם אני לא מבין למה מקשרים עור לבדס"מ), והשוטים משמשים גם למשחק (למרות שראיתי שם כמה בנות מצליפות במישהו שלא נראה שזה הפריע לו, ואני באמת חושב שגם בלי נסיון קודם הייתי יכול להצליף יותר טוב).

וואו, אני לא מאמין שאני מגן על משהו שבכלל לא נהנתי שם
. מצד שני, אני דווקא מעריך את מי שמוכן לנסות לפני שאומר "לא מתאים לי".
בתור ילד, אבא שלי היה אומר לי "קודם תטעם, ואח"כ תגיד 'לא טעים'".

וחניתה, את אמנם שיפוטית, אבל את שופטת את המועדון, ואולי את המבקרים הקבועים, אבל לא את מי שרצה להגיע רק כדי לנסות

ב-ד-י-ו-ק

חוץ מזה שדרלינג נערת טבע ואני נערת מסיבות
אוהבת קינקיות אוהבת מוזיקה אוהבת ריקודים
בא לי לצפות במוזרויות, בא לי לראות סשנים פומביים

בא לי !!!! חחח!!!

בואי נשלב-

ונלך למסיבת טבע

אני לא אוהבת פוזות, זה הכל, אם כי זה יכול להיות מגניב, במצברוח מסויים (הלאווין?
).

לא רוצה חחח

רוצה מסיבה קינקית גותית שהכל שחור שם
רוצה ללבוש חולצה סקסית שחורה עם חצאית מיני שחורה גרביונים ומגפיים עד הברך

עד שיש לי הזדמנות לזה?
ביום יום מתלבשים רגיל

אם את באה איתי למסיבת טבע ביער-

אבוא לרקוד איתך בדאנג'ן

והייתי שמחה ללכת למסיבה בקוד לבוש גותי וכל זה, אבל אם הייתי יוצאת לרקוד שם כל שבוע - הייתי שמחה גם לבוא כמו שאני, בג'ינס וטריקו.
חוץ מזה, לא לכל אחת מחמיא מחוך

יאללה בואי איתי. אני רצינית

מה קרה לך מחוך? למה אני אלך על מחוך?
אפשר גם חולצה ומכנס שחורים, שמלה שחורה, חולצה וחצאית שחורים

בואי איתי. נלך

ברור

ואני מסכימה עם כל מה שכתבת.
התחפושות מפריעות לי כי הן צועקות "פוזה", גם אם הן לא מעור. אני דווקא מתה על השקעה בתחפושות ותלבושות (יותר משאוכל לומר
), אבל מי קבע שבשביל לקשור ולהצליף צריך ללבוש בגדים כאלה דווקא? מה רע בג'ינס וטריקו שנראים טוב?
למה לא ליצור מועדון בדס"מי שהאנשים בו יכולים גם להיות פשוט... רגילים? בלי זנב וקרניים, פשוט אנשים שאוהבים את התשוקה שלהם קצת אחרת, ומתחברים יחד כדי לרקוד. יהיה בזה משהו נורא מגניב אם רק עובדי המקום ייראו ככה, והאנשים יבואו כמו שהם הולכים לכל מקום/אירוע/מסיבת ריקודים, ולא ילבשו משהו שהוא בכלל לא הם ביומיום.
(אגב, זה אירוני, אבל - אני מתה על הסגנון הגותי הזה, אישית אני חושבת שהוא יפה ומגניב לגמרי
אני פשוט לא חושבת שקוד הלבוש צריך לומר "אם את לא נראית כמו מכשפה מימה"ב את לא נכנסת"
)
זה מזכיר לי שהייתי פעם במופע מטאל כלשהו, וכולם כולם הגיעו בבגדים שחורים

הייתה שם מישהי בסוודר ורוד - ממש אהבתי את האומץ שלה להיות ייחודית
גם אני לא לבשתי שחור, אבל לא הלכתי רחוק עד ורוד!

אגב - ברור לי שלא כל מי שלובש שחור הוא ילד מתלהב שעף על עצמו, אבל יש משהו בהמוניות וההתלהבות של המקום הזה שהופכת אותו למשהו שהוא כזה פוזאיסטי באופן כללי, וכנראה זה מה שמפריע לי ולא דבר ספציפי אחד

A לוןA

New member
לפורום כל אחד יכול להיכנס

אבל רק מי שאוהב את העניין ישרוד בו
מצד שני- לערב אחד הדאנג'ן כל אחד יכול להגיע, ואם אין סינון זה מושך כלמיני "יאללה אחי בוא נלך לשם נתפוס איזה כוסית וכו' וכו'"

אישית, חבורה של וניליים מריירים שמסתובבים ומנסים לתפוס זיון יכולה לקלקל לי את כל הערב.

אגב
מי שהולכת לשם צריכה להיזהר (כמו בכל מקום) מכל העניין של סמי אונס שרץ במועדונים עכשיו- מכיר מישהי שבמסיבה בדסמית הכניסו לה משהו למשקה.

וחוצמזה- עובדה ששיטת הסינון שלי עובדת, לא?

Tranquility40

New member
חבורה של וניליים מריירים

אלון, שאלה רצינית - לדעתך, וניליים שמריירים למראה אקט BDSM-מי אינם למעשה BDSM-מים בארון?

ובאמת מה רע בזה?

הרי זה לא כל הרעיון? להתלהב מינית, לראות דברים שטרם ראית,
להיות מוקסם, להיכנס לאווירה
נראה לי שאנשים כמו אלון ואחרים שהרבה זמן בעולם הזה
וכבר היו במקומות האלה זה יותר דוחה בעיניהם
אבל אנשים שרק נכנסו לעולם, מתעניינים, חוקרים, מסתקרנים
מאוד טבעי שירצו ללכת למקום כזה
אלון, סמי אונס יכולים להיות בכל מועדון לא רק בדסמי
ותמיד צריך להיות עירניים ובעלי שיקול דעת.

מה רע בזה?

להיות קופים בכלוב (סטגדיש) בשביל חבורת מתלהבים ומריירים שבאו להציץ, להתחרמן ואין ביניהם לבין העולם הזה דבר וחצי דבר, ובטח ובטח שלא כבוד כלפינו?

ואולי גם חבורה שעלולה גם לצלם בנייד ולהעלות אח"כ הכל ליוטיוב, כי אין לי שמץ של מושג מי הם ומה הכוונות שלהם...

לא עושה לי את זה. אני לא אומרת שאסור להתקרב לשם או שכף רגלי לא תדרוך שם, אבל זה כ"כ... סתמי. אם כבר - אז במקומות כאלה בחו"ל. לא הייתי, אבל שמעתי שההבדל עצום. לא מפתיע - פה כמעט הכל חפיף.

איתך, ונוס, אני מוכנה ללכת. אבל זה משהו אחר. מה עם מסיבת הטבע שאת באה איתי אליה אח"כ? נקשור אותך לעץ כדי שתרגישי נוח, אל תדאגי

אז את זה גם אפשר להגיד עליי לא?

מה ההבדל בין החבורה הזו לבין אלו שנמצאים כאן?
אנחנו לא הולכים בשביל להציץ, להתחרמן ולראות?
וגם במועדונים רגילים, תתפלאי מצלמים בנייד ומעלים ליוטיוב - אני לא רואה כל הבדל.
גם במועדונים אחרים יש הרבה שבאים לתפוס זיון.

אני לא הולכת לשם כדי להופיע או משהו

כולה כדי לספק סקרנות.

וכןןן דארלינג בואי נלך - אני בטוחה שגם אנה תצטרף אלינו - יהיה כיף חחח
אגב, גם למסיבות טבע אין שם טוב - הסמים שרצים שם חחחח

עלייך לא

קודם כל כי את חלק מהעולם הזה, ולא באה לרגע כדי להסתכל על "הסוטים המוזרים האלה"...
ואני לא מתה על מועדונים באופן כללי

אבל אם יש קומת מטאל אני מוכנה לשקול את זה

לגבי הסמים - בדיוק
(כאילו עלה ירוק וזה...)
לא הייתי במסיבות טבע מעולם, אלא אם כן פסטיבלי "בראשית" נחשבים

NSW2

New member
מסיבות טבע זה לא פחות פוזה מזה

שתייה, סמים ומה לא.
רק שאין את כל הקטע של הלבוש.

בגלל זה אני לא שם

אבל כן רציתי ללכת פעם אחת בגלל הסקרנות כשהייתי בתיכון (לא יצא לי בסוף).
אולי זה הקטע גם במקרה הזה - ללכת, לסמן וי.

Just goes to show you...
חוץ מזה, כן הייתי ארבעה ימים אפופי אדים באיזה "בראשית", נעצרתי פעם-פעמיים בהפגנה, השתתפתי בשביתת תלמידים בתיכון (הייתי היחידה משכבת י"ב כי כל האחרים פחדו על התחת שלהם לקראת הבגרויות), והייתי רשומה בקבוצת הנודיזם הישראלית...
אז טובה - אבל שובבה

למעלה