מפגש פורום - המשך

GnomeBubble

New member
מפגש פורום - המשך

אז הנה עדכון קטן:
מפגש הפורום יהיה ביום שישי, כמו שנקבע, וכנראה בדוג'ו של זאב (אם זה יתאפשר לנו). התאריך יהיה ה-9, ה-16, או ה-23 לפברואר - וזה פתוח להצבעה. אני חושב שה-9 קצת קרוב מדי מכדי שנספיק לארגן הרבה ולהזמין הרבה אנשים, אבל אם זה יהיה התאריך הכי נוח לכולם אז אדרבא. כמה נקודות פתוחות נוסופות:
כיבוד - אפשר לחלק תפקידים כמו במפגש הראשון, או פשוט לסכם שכל אחד יביא משהו כמו 10-20 שקל ונקנה במשותף. אם מישהו רוצה להכין סושי, אנחנו נשמח. אם לא - יש מקום שאפשר לקנות בו סושי ברחובות? או שנוותר הפעם?
פעילויות - הפעילויות שאנחנו יודעים שאני יודע בוודאות על קיומן כרגע הן סרט אנימציה קצר (שזאב דיבר עליו), ושיעור הטיות ביפנית שלי. אם JPing יבוא הוא יביא משחקים. ספרו לי בבקשה אם אתם מתכננים פעילות, ותעלו הצעות חדשות. אחרי שנסיים לאסוף פעילויות אפשר יהיה להכין את לוח הזמנים.
בטח עוד כמה דברים שאני עייף מכדי לחשוב עליהם.

last day

New member
אפשר לעשות חידון קאנג'י

עם פרסים וזה :] אם רוצים אוכל לעשות חידון קאנגי או משהו כזה

GnomeBubble

New member
זה רעיון נחמד

אבל אני אוסר עלי ועל פורבול (ועל כל "מתקדם" נוסף שיבוא) להשתתף

ToHrU

New member
מה שבטוח הוא

שנצטרך לקיים סבב היכרות חדש כי יש המון אנשים חדשים :) הייתי שמחה לעזור בארגון פעילות או משהו אבל באמת שאין לי רעיון מסויים :) אם יש משהו שאני אוכל לעזור בו, אשמח אם תגידו ואני בכיף אעזור . . . יש לי בינתיים גם שני "גרורים" שאני סוחבת איתי למפגש ^_^ ד"א, די קשה לי להאמין שעברה חצי שנה מאז המפגש הראשון שלנו (ומאז היה עוד אחד בארץ ושניים ביפן חחחח) *~*~*~*~* בקשונת קטנטונת (לא קשורה למפגש אם אתם יכולים אנא השאירו לי מסר): השארתי פה הודעה לא מזמן לגבי אנשים המעוניינים לעזור לי לקיים יום יפן לכיתות א'-ח'. גיא התנדב לעזור לי ואני מודה לו על כך. ככל הנראה מדובר בסוף שנת הלימודים הנוכחית או בתחילת הבאה ואמור להיות ממש ממש כיף לארגן את זה. גם אם אתם לא יכולים להתנדב, אשמח לקבל רעיונות יצירתיים בכל נושא יפני שעשוי לעניין ילדים בגילאים האלה. arigatou mina san!

GnomeBubble

New member
לאף אחד אין תאריך מועדף?

ואני מחכה גם לתגובה בנושא הכיבוד (כל אחד מביא משהו מהבית או שמתחלקים בהוצאות)

Tenguy

New member
לי לא משנה איזה שישי, ואביא נשנושים

ושני בקבוקי שתייה (דייאט ספרייט ודיאט תה-לימון).... אם יש ביקוש לפינת קליגרפיה - אני יכול להביא גם דיו, מכחולים ונייר.

Nisenhouse

New member
יש ביקוש לפיענוח אחת...

מורה שלי ביקש שאדפיס לו מסמך שהוכן ע"י אומן. אבל חלק מהסימניות ממש לא ברורות. אני מקווה שתוכל לעזור לי

Tenguy

New member
עדיף שתשלח לי צילום לפיענוח בנחת

אצלי בסטודיו עד המפגש , ולא בזמן הלחוץ של המפגש (כי גם ככה יום שישי הוא יום קצר...)

JPing

New member
תגובה

ה 23 נשמע מעולה :) בכל מקרה אני יבא גו ו xiangqi ( אותו לוח) ואם תרצו כמה משחקי קופסה שאינם קשורים :). אולי אני יוכל להביא MAHJONG או SHOGI אבל נראה :)

SashTheRed

New member
גם אני בעד התאריך הזה

בו ואחריו, אין לי מבחנים יותר. והיום יש לי מבחן בסינית. תאחלו לי הצלחה! :) לגבי כיבוד, אני חושב שכל אחד מוטב שיביא משהו קטן אחד, לכל מקרה, אבל עדיף גם אחר כך להוסיף לזה עוד משהו שאפשר לקנות בהוצאות של כולם.

GnomeBubble

New member
נראה לי שהוא עומד להתקיים בדוג'ו

של זאב ברחובות. זאב, התאריך בסדר מבחינתך (לפחות כמו שזה נראה עכשיו, זה יהיה ב-23)?

Fantasy WRC

New member
לא הבנתי, באיזה מקום זה?

הבעיה היא שדווקא בתאריכים רוב סטודנטים הם בתקופת מבחנים של מועדי א וב... עד סוף פברואר, בערך..

SashTheRed

New member
חח אני לא מתכנן להזדקק למועד ב'

נקווה לפחות שלא אזדקק לפחות... והמבחן מועד א' האחרון שלי הוא ב-20.

GnomeBubble

New member
That's the way to go ../images/Emo6.gif

ואין לנו הרבה ברירה אחרת... כשאין מבחנים אז יש לימודים.

למעלה