ההורים שלי לא מסכימים...
א אדם החיימשלי New member 13/3/06 #29 יאוו מזה סתם עשינו מפגש פורום? אפחת לא באה אז מה הקטע אההההההה?
C CaMiLa TqM New member 13/3/06 #30 בלעע מצטערת בנות פשוט לא יצא הייתי אתמול עד 11 וחצי בלילה עם חברים בת"א חחח ומרח אני כנראה נוסעת לחברה בכפ"ס ואממ אני לא יכולה כל יום ליסוע ברכבת חוץ מיזה שזה יקר ובאלגן ועיניינים חחח גם צריך קצת בית
בלעע מצטערת בנות פשוט לא יצא הייתי אתמול עד 11 וחצי בלילה עם חברים בת"א חחח ומרח אני כנראה נוסעת לחברה בכפ"ס ואממ אני לא יכולה כל יום ליסוע ברכבת חוץ מיזה שזה יקר ובאלגן ועיניינים חחח גם צריך קצת בית
Y yafit93 New member 13/3/06 #32 גמני רציתי לבוא אבל זה רחוק לי אני לראות אותכן יפות שליייי טוב העיקר תהנו לכןביחדדדד וספרו לי חוויות
ה הילהפצצה New member 13/3/06 #35 אני לא באה אני גם לא יכולה לבוא בגלל שאני יצאתי אתמול ואני מתה מעייפות וחוץ מזה אני מקיאה בלי סוף... הלכתי אתמול לים... אני ידבר איתכם ואוהבת את כולכם מצטערת
אני לא באה אני גם לא יכולה לבוא בגלל שאני יצאתי אתמול ואני מתה מעייפות וחוץ מזה אני מקיאה בלי סוף... הלכתי אתמול לים... אני ידבר איתכם ואוהבת את כולכם מצטערת