מפגש פורום היום!

מפגש פורום היום!

אני לצערי לא יכולה לבוא... נשבעת לכם שניסיתי לעשות הכללל והיום הודיעו לי שאני לא הולכת... אני בוכה פה נשבעת לכם... אז מי שבא היום בשעה 3:45 בכניסה לקניון מהתחנת רכבת שיסמן...

המאמושש

New member
אוףףףףף גאמני לא יוכל להגיע כי

אין לי איך לבוא אין ניסיתי הכול ואני לא יכולה וגם יש לי דלקת גרון...אוףףףףףף....כל מי שהולכת שתצלם ואחר כך תראה בפורום...

שאלה דחופה!

מי מגיעה ברכבת שעוברת בתחנה של לוד!? אתן יכולות להציל אותיי... כאילו לדוגמא רכבת מ...לא יודעת שעוצברת בתחנה של לוד ואחר כך בתל אביב

CaMiLa TqM

New member
ארוניתוש אני לא באה :(

בקשר לרכבת... תלכו לאתר של הרכבת.... תכתבי רכבת מלוד לת"א וזה ימצא לך כל הרכבות שעוצרות גם בלוד וגם בת"א חחח ויכתוב לך בדיוק שעה שזה יוצא מלוד ושעה שזה מגיע לת"א אממ אם יש לך בעיה אני יחפש לך אני טובה בדברים האלה חחח רק תגידי שעה פחות או יותר שאת רוצה להגיע :) רק תשימי לב שאת רושמת לוד בתחנת מוצא ות"א בתחת יעד חחחח שלא יהיה לך רכבות ההפל חברה שלי עשתה את זה פעם והיה באלגן חחחח תהנו היום וסליחה על המגילה :)

KiSs KiSs KiSs

New member
ואי..בנותתת תהנווווו!!!!!

אני לא הולכת..באסה.....אבל אני מקווה שתהנו {אני בטוחה שתהנו} ותספרו חוויות כשתחזרו...ותחשבו עליי שם!! חעעע...כי מה שבטוח אני יחשוב עליכם {מקנאאאאאאאאאאאאה חעע} יאאלה...אז..שוב ת-ה-נ-ו חולעליכןןןןןןןןן
כרמלו'ש

OoנויoO

New member
אופהההה גמני לא באההה בנות?!

תהנו תבלו תתחברו ותעשו חיים!! בלעדי?!אוףףף לא חשובב אבל תהנו...!תצלמו ותעלו לפה חחח!

CaMiLa TqM

New member
אה??? באמת אף אחת לא הולכתתתת

טוב בטח בנות באות ואתן לא יודעות חחח אורנית למה לא???

למעלה