מפגש פורום, דחוף!! נו אנשים אני רוצה להכירכם מקרוב... בואו נארגן משהו רציני אבל...
M MiSs PsYcHo SeXy New member 8/3/05 #1 מפגש פורום, דחוף!! נו אנשים אני רוצה להכירכם מקרוב... בואו נארגן משהו רציני אבל...
M MiSs PsYcHo SeXy New member 8/3/05 #2 אהה ודרך אגב... בובספוג רולז... לא, אני לא יודעת מה הקשר.... אתם יודעים מה, אין קשר... כן סתם התחשק לי להגיד את זה..... בובספוג תעשה לי פטריק!!!!!!!!
אהה ודרך אגב... בובספוג רולז... לא, אני לא יודעת מה הקשר.... אתם יודעים מה, אין קשר... כן סתם התחשק לי להגיד את זה..... בובספוג תעשה לי פטריק!!!!!!!!
L lollapalooza New member 8/3/05 #4 אני בעד. השאלה היא מתי אפשר לעשות מפגש כזה. אני כבר מודיעה שאם התכנון הוא להפגש בחמישי של פורים, אני כנראה לא אגיע. לימודים...
אני בעד. השאלה היא מתי אפשר לעשות מפגש כזה. אני כבר מודיעה שאם התכנון הוא להפגש בחמישי של פורים, אני כנראה לא אגיע. לימודים...
M MiSs PsYcHo SeXy New member 8/3/05 #5 השאלה היא לא מתי, אלא איפה... מתי, יש הרבה אפשרויות, אבל מה נעשה, נעשה את זה אצל מישהו בבית? או בקניון כלשהו? אני בעד בית של מישהו... יכול להיות שאני אנדב את עצמי, אני צריכה לברר את זה עם אמא שלי...
השאלה היא לא מתי, אלא איפה... מתי, יש הרבה אפשרויות, אבל מה נעשה, נעשה את זה אצל מישהו בבית? או בקניון כלשהו? אני בעד בית של מישהו... יכול להיות שאני אנדב את עצמי, אני צריכה לברר את זה עם אמא שלי...
L lollapalooza New member 9/3/05 #8 קניון זה לא טוב, מנסיון. אבל יש פארקים וגנים ומקומות שווים בתל אביב. קניונים זה עמוס ומגעיל ורועש וצפוף ואין איפה לשבת.
קניון זה לא טוב, מנסיון. אבל יש פארקים וגנים ומקומות שווים בתל אביב. קניונים זה עמוס ומגעיל ורועש וצפוף ואין איפה לשבת.
I idanem New member 8/3/05 #6 לא בפורים! יש מסיבה שאני מחכה לה כל השנה! ואני לא יכול להגיע יום אחרי המסיבה, יהיה לי האנגאובר רציני!
לא בפורים! יש מסיבה שאני מחכה לה כל השנה! ואני לא יכול להגיע יום אחרי המסיבה, יהיה לי האנגאובר רציני!