מפגש פורום בשישי/שבת

מפגש פורום בשישי/שבת

או קיי.. אז נתתי רעיון, בשרשור של אם לעשות מפגש פורום בשביטה, לעשות אולי איזה מפגש של כולם באיזה בית קולנוע שנלך לראות את שרה"ט ביום שישי או שבת. מבחינתי לפחות, ואני מקווה מאוד שמבחינתכם, זה יותר נוח בעצם מאשר בחופש. כי בחופש ההורים שלי בכל זאת עובדים, ואם זה בסוף שבוע אז יש הרבה יותר סיכויים שהם יכולים להסיע אותי (גם אם זה רק נגיד לתחנת רכבת או משהו..). ככה, שאם אף אחת כאן לא שומרת שבת או משהו, ורב *מכריע* מבינכם יכולות לעשות, פליז, תענו ותגידו בשישור -הזה-! אם רובנו (או כולנו אני מקווה מאוד) יגידו שזה אפשרי אז אני מניחה שאפשר גם להתחיל לקבוע מקום ותאריך.
הנה ההודעה הקודמת שכתבתי בקשר לזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=849&msgid=25299763

shining moon

New member
אוקי אז בואו נתחיל שירשור מסודר מפה

מי יכולה לבוא?מתי?וכו' טוב אני ממש לא שומרת שבת
וכן ללכת לראות ביחד את הסרט זה מ-ע-ו-ל-ה!!! ועדיף יום שבת אחד...ימי שישי תמיד עמוסים

OB4ever

New member
אוף.........

רעיון מעולה לראות סרט ביחד!!! אבל אני לא יכולה בשבת.....
אוף..אוף..אוף....

buffgirl

New member
אבל כבר ראיתי... ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ואם כל הכבוד לאורלנדו, ואם כל הכבוד לשר הטבעות, אני לא מתכוונת לשלם עוד 33 שקל על כרטיסו ועד 20 שקל בשביל פופקורן ושתיה, ועוד על סרט שמאוד אכזב אותי בסוף שלו. סורי... למה שלא נעשה מפגש רגיל? אם נגיד בשבת, ההורים של מישהי הולכים לטיול, אז נוכל לבוא אליה או משהו.. או אפילו להיפגש באיזה פארק או משהו דומה. כי חבל ללכת לסרט נגיד בשיש, ואז תמצאי לך איך לחזור הביתה ב-12 וחצי בלילה.

3 דברים..

1. שר הטבעות השלישי לא היה לדעתך טוב!?
לדעתי הוא היה מעולה! למרות שכל אחד ומה שהוא חושב..
2. אנחנו לא חייבות ללכת להצגה שבערב. אפשר לזאת שבצהריים.
3. באמת לא חייבים ללכת לסרט. אפשר לעשות מפשג פורום רגיל. אבל זה פשוט שסרט זה מאוד מיוחד ונחמד כזה!

•aniviel•

New member
בעד ../images/Emo45.gif

ואח שלי גם בא חח למרות שאנחנו עושים תחרות מי רואה את הסרט יותר פעמיים ד"א חנות ברעננה הודיעה שהיא הולכת להתחיל להביא ולמכור את הטבעת ועוד דברים משר הטבעות.. אותה טבעת שיש לי גררר גנבים

•aniviel•

New member
אם זה אכן יגיע..

אני אקנה לך בובה! חח קיבלתי את התמונות של כריסטופר לייייייייי סארומןןןןןןןן

NiKi†a

New member
מממ....K ככה-

אני מעדיפה בשישי (אני לא לומדת בימי שישי..N לימודים) רוצה מעדיפה להפגש באיזה קניון :) ולראות איתכן את הסרט..או אפילו סתם מפגש פורום...זה לא כזה משנה ^_^

ThisIsJustME

New member
אגגגגגגב אנשששששים חחחחח שמעו

דקלה ואורן מפרוייקט Y היו בבית ספר שלי היום חחחחחח איזה צחוקקקקקקים הם באו והתראיינו ברדיו של הבית ספר שלנו וחברה שלי שהיא במגמת תקשורת ראתה אותם חחחחח לא שזה כזה משו...אבל עדיין מבדר

NiKi†a

New member
חחחח...מגניב!

אבל אני לא רואה את זה ואני לא יודעת מי אלו.....

ThisIsJustME

New member
חחח זה נראה לי כבר דיי ישן אבל...

בקשר לפרויקט Y אני לא ראיתי את זה אבל סתם כזה אמרו לי בבית צפר שהם שם חיחי

Galadriel 3000

New member
לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!

לא! לא! לא! (באיחור... אני מניחה...) זה בשביל שר הטבעות, בשביל הפאה, הלו! (סליחה על גסות הרוח, פשוט זו טראומה נורא גדולה בשבילי...)

פרפר15

New member
בנות בא לכן ביום שבת

בצהריים ככה כי אז ניראה את הסרט ונוכל גם להיסתובב עד אחר הצהריים וללכת לבאולינג או משהו כי ביום שישי אני לא יכולה

למעלה