מפגש פורום - בעוד 5 ימים..

Ez sLeeP

New member
מפגש פורום - בעוד 5 ימים..

(או 4, תלוי איך אתם מסתכלים על זה..
תומר, תזכיר לי מה ההגדרה המתמטית לזה?) ה-25/12, ל' בכסלו התשס"ד, 7 בערב - המפגש השני של פורום עברי לידר יבוא לידי ביטוי. היכן
יפה ששאלתם. כאן היתה לי התלבטות תהומית. מכל מיני סיבות פוליטיות המקום המועדף הוא גני יהושוע. הגירעון בכך - הוא מזג האויר. להגיע לשם, זו אינה בעיה*.. לאחר התייעצות בחבר טלפוני (למעשה, שתי חברות טלפוניות - תודה רותם וחופית), החלטתי שמקום המפגש יהיה גני יהושוע. זה לא מתאים להשאיר הכל פתוח, ולהודיע לכולם יום לפני - כי יש לערוך את התכנונים המתאימים. במקרה וירד עלינו גשם, נברך אותו בברכה, כשם שנברך את כל הבאים הלא צפויים (מישהו אמר ישרא-בלוג?). אנא הצטיידו במטריות. חופית מוסרת שלא יירד גשם, והיא מקושרת. לא סתם נקראה החופית. אני חוזר(ת). ה-25/12/2003, ל' בכסלו התשס"ד, יום חמישי, 7 בערב, גני יהושוע. יאללה - שוב
לכל המגיעים! * - נכון, לא כולם מגיעים לרכבת, אבל כמעט כל אוטובוס מעזריאלי מגיע לגני יהושוע/אוניברסיטה, אז אין שום בעיה בתחום הזה.. אם זה גורם לכל הירושלמים באשר הם נוח, אני מבטיח לרדת בעזריאלי ולקחת אוטובוס גם-כן. בעצם, אני אהיה כל היום באוטובוסים בת"א - אז THERE!
נדבו'ש.

Ez sLeeP

New member
אגד יותר שווה,

לא קראת את הפרופורציות הארכאיות? מהרי לשם!

lollapalooza

New member
קראתי יא מתלהב

דן הכי שווה ולו רק בשל העובדה שהוא נוסע באיזורים השווים יותר של הארץ. לת"א אני אגיע באגד.

../images/Emo31.gif חבל שההגה בידיים של אגד

יש לי תמיד אופציה לסוע לאוני' באוטובוסי אגד אבל היחס המזלזל של הנהגים באגד פשוט מגעיל אני עליתי כמה פעמים על אוטובוס אגד מרכבת צפון לאוני' וממש הזדעזעתי אני מוכן לחכות שעה לאטובוס דן רק לא לסוע באגד גררר

Ez sLeeP

New member
20:42

ואתה יכול לבדוק את כל הפרטים באתר של רכבת ישראל. לחיפה זה ב-9! פאק. זה מוקדם מידיי. יש מצב שנקח מונית שירות מהתחנה המרכזית, ואז יש גם לקריות. כי רבע ל-9 זה ממש מוקדם יחסית למפגש שיתחיל ב-7 (ועד שכולם יגיעו).. נדבר על זה.

Ez sLeeP

New member
יש עם זה בעיה,

כי רותם וספיר, חיילותנו המצטיינות מסיימות שתיהן מאוחר. אם הן בכלל יוכלו להשתחרר מוקדם, או בזמן, זה יהיה כמה שיותר מאוחר. איששש, אין שום בעיה. אנחנו ניקח מונית שירות לחיפה ולקריות. זה 28 שקלים!

../images/Emo127.gifאבל אבל אבללל..

לכל היודע האוטובוס מירושלים מגיע לעזריאלי ישירות?... האממ..לחיי הבורות שלי

לא כל כך ישירות

קחי 480 ותוכלי לראות אותו מהחלון, אם את ממש טובה בזה אז תקפצי החוצה מהחלון ותקווי לא להידרס. את גם יכולה להמשיך עם ה480 עד למסוף שנמצא ליד תחנת רכבת מרכז, רבע שעה ברגל מעזריאלי, וקשה לפספס את הבנין.

lollapalooza

New member
אינטית שלי

דברי איתי באייסיקיו ואני אתן לך את המספר שלי. ייתכן מאוד שאני אגיע מאיזור הרכבת/ עזריאלי אז נדבר.

SimsY

New member
גם אני רוצה להגיע

עצם העובדה שאין לי שנייה לכתוב לא אומרת כלום :) אני פשוט קיבלתי עבודה חדשה ואני גם לומד אז אין לי שנייה.

Ez sLeeP

New member
ברור שאתה מגיע. רק לשם

האורגניזציה, ודא שיש לך פלאפון של מישהו שמגיע למפגש.

shani the one

New member
גם מגיעה../images/Emo127.gif

אני לא סגורה על זה סופית..יש לי רופא שיינים (אם זה מעניין) אז אני מקווה שארגיש טוב.. אממ מי שהוא יודע על אוטובוס שמגיע לשם מראשון?

../images/Emo26.gifירושלמים../images/Emo36.gif ../images/Emo187.gif

מי שרוצה להפגש ולנסוע ביחד שיגיד כאן ועכשיו!!!!1 ולגבי טלפון מי שרוצה את שלי שיגיד אני שלח לו מסר אוקיי...

למעלה