מפגש פורום: בירורים...

שי רגב

New member
מפגש פורום: בירורים...

כנראה שיש מעט בעיות עם האולם (הם רוצים עוד כסף...). אנו מנסים למצוא מקום חלופי, בסביבה. אבל בינתיים אני רוצה לבדוק אפשרויות: איך נראה לכם שהמפגש יתקיים ביום חמישי אחרה"ב אל תוך הלילה (במקום שישי בצהרים), משעה 17:00 בערך וצפונה?? כאשר המיקום יהיה על דשא תחת כיפת השמיים (במקום אחלה פסטורלי שבעולם, דקה מהים, לא בתוך ישוב!)
כמובן שההתחלה תהיה לאור השמש (לא קופחת. בשעה זו כבר יש די צל במקום) וההמשך - לאור פרוז'קטורים). ועוד אופציה/שאלה: יתכן שנוכל להשיג אולם בלי מזרני ג'ודו (אלא על ריצפת פרקט). האם קיימת אפשרות להשיג/להביא מזרני ג'ודו למפגש (מי שיש לו כמובן...)
בכל מקרה, אדבר עם המורים. ייתכן ולא יהיה צורך חיוני במזרונים (אם כי זה יפגע בכל ה- "Fun" של הג'ו-ג'יטסו...
תודה על הסבלנות! שי.

Hwoarang

New member
אבל אם זה יהיה בצפון

זה יכול ליצור בעיה בקשר לחזרה - בוא נגיד שלא כל אחד יכול לחזור בשעות מאוחרות בגלל שבעצם אין רכבות\אוטובוסים וכו'... מצדי אם יהיו אז בכייף בקשר להצעה של אולם פרקט...: יהרוס ועוד איך יהרוס את ההנאה מהג'וג'יטסו (במפגש האחרון זה הפריע מאוד לקאזה אראשי ריו) אז ככה שעל דשא עדיין אפשר להפיל. חוצמזה אני לא מאמין שיהיה מישהו שיסחוב איתו לבד מספיק מזרונים בשביל שיהיה אפשר להתאמן כולם - ראה מקרה אסקרימה שאף אחד לא יכל להביא כמות אז מזרונים? זה די טרטור... הצעה קטנה: אולי אימון על החוף? אפשר ליפול חופשי ויכול להיות די כייף בכל מקרה כל הכבוד על הארגון
אוססס דור

amir_aikido

New member
כנראה שלא אגיע בכל מקרה ../images/Emo10.gif

ביום שישי יש תוכניות אחרות וביום חמישי בערב יש אימון, ואני לא יכול לצאת מוקדם מהעבודה בצפיפו כה גדולה (מפגש הפורום הקודם היה רק לפני כחודש). אז אני חושש שלמפגש הזה אני לא אגיע. אמיר

orii

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הצבעה לגבי יום המפגש

בהמשך למה ששי כתב במישור קצת יותר פרקטי: מתחת הודעה זו יש שתי אפשרויות לשרשר את שמכם: יום חמישי ויום שישי.

למעלה