שמע... יום שישי זה היום היחיד בשבוע שאין לי צורך בשעון מעורר... קשה עבודה קשה שפה.
T trillian New member 28/8/09 #32 שמע... יום שישי זה היום היחיד בשבוע שאין לי צורך בשעון מעורר... קשה עבודה קשה שפה.
B brother dooropener New member 27/8/09 #21 אה כן... ואם אנחנו שוב שלושה(!@#$!@#!!!) אחרי כל השרשורים האלה אני נשבע שאני שולח luggage אחרי כל אחד ואחד מכם!
אה כן... ואם אנחנו שוב שלושה(!@#$!@#!!!) אחרי כל השרשורים האלה אני נשבע שאני שולח luggage אחרי כל אחד ואחד מכם!
ו ויימס New member 27/8/09 #22 גם אם נהיה רק שלושה, אנחנו נהיה מאושרים. (אוקיי, מה? אני לא יודעת למה אמרתי את זה.) בכל אופן, כל עוד זה יותר מאדם אחד, הכל בסדר.
גם אם נהיה רק שלושה, אנחנו נהיה מאושרים. (אוקיי, מה? אני לא יודעת למה אמרתי את זה.) בכל אופן, כל עוד זה יותר מאדם אחד, הכל בסדר.
ו ויימס New member 27/8/09 #23 יש למישהו את המשחק של thud, במקרה? נו, זה שיש בו טרולים שזורקים גמדים?
E enkesher New member 27/8/09 #25 יש מקום מסויים שבו אתם תמיד יושבים? או שזה כמו שאני נפגשת עם אנשים? (תחפשו אותי בסטימצקי) או שפשוט לעקוב אחרי אנשים מוזרים שקופצים עם ספרים?
יש מקום מסויים שבו אתם תמיד יושבים? או שזה כמו שאני נפגשת עם אנשים? (תחפשו אותי בסטימצקי) או שפשוט לעקוב אחרי אנשים מוזרים שקופצים עם ספרים?
ו ויימס New member 27/8/09 #26 בדר"כ אנחנו יושבים באזור של יטבתה (אאל"ט) אבל הכי טוב שתחליפי טלפונים עם מישהו.
M Maladict New member 27/8/09 #27 אנחנו תמיד נפגשים ליד הקולנוע אם את רוצה אשלח לך את מס' הנייד שלי במסרים.
G Grany Weatherwax New member 28/8/09 #31 יש לנטע הסבר מאוד טוב בשביל כולנו, נכון? ../images/Emo3.gif
ו ויימס New member 31/8/09 #35 ובכן, I was delayed I was way-laid I broke my knee I broke my spleen טוב, נו, לא הצלחתי לקום בבוקר. ספיקינג אוף לבכות, קיבלת את הביקורת הורודה שלי?
ובכן, I was delayed I was way-laid I broke my knee I broke my spleen טוב, נו, לא הצלחתי לקום בבוקר. ספיקינג אוף לבכות, קיבלת את הביקורת הורודה שלי?