מפגש ענק בחוף הרצליה!!!!
מה המצב אנשימים!!! אולי חלק זוכרים שמזמן כתבתי הודעה (שלא הגיבו לה) שאמרתי בה שהתחלתי לשחק פריסבי מקצועני ושזה ה-דבר (עם דגש!!) אז אני חייב להגיד לכם שצדקתי!!! זה משחק ענק, אפשר לעשות עם פריסבי המוון דברים!! ני דיי מתחיל ואני כבר יותר טוב מחלק מהאנשים ששנה שם.. ויש המוון משחקים, אני מתמקד בעיקר בפרי סטייל אבל בעוד דברים מדיי פעם... אז ככה: כל יום שישי ושבת שחקני הפריסבי נפגשים בחוף זבולון בהרצליה, ליד הפאב 9beach בערך משעה 3 ומשחקים שם פריסבי, כל מי שרוצה יכול לבקש, כולם יישמחו לעזור לכם ללמוד, אפילו ייתנו לכם צלחות (פריסבי) כדיי לנסות. השבוע, עיריית הרצליה, או איגוד הספורט של הרצליה (אחד מהשניים) החליט לארגן מאין צעדת ספורט. שייציגו כל מיני ספורט שמשחקים בהרצליה. הם החליטו גם להציג את הפריסבי
) אז ביום שבת הקרוב! משעה 9 וחצי בבוקר, עד שעה 12 בצהריים, כל מי שכבר יודע לשחק פריסבי (כולל אני, הם מחשיבים אותי מקצוען
) )יציג שם פרי סטייל. כולם מוזמנים לבוא לראות כי יהיה פיצוץ!!! אחר כך כולם הולכים לאכול בפאב שלייד ובשעה 3 בערך חוזרים לשחק... בשעה 3 גם כולם מוזמנים, ואז גם תוכלו לנסות לשחק!!! מומלץ לכולם!! אני בכל מקרה יהיה שם משעה 9 בבוקר, עד 5 וחצי 6 ככה בערב... מומלץ ביותר!! יהיה פיצוץ!! כייף חיים שחבל על הזמן!! תסמכו עליי, התנסתי ברוב סוגי הג´אגלינג וזה נראה לי האהוב עליי (אם זה גם נחשב סוג)) אם לא תוכלו להגיע, תגיעו מתי שאתם רוצים, עדיף יום שבת, אם לא אז שישי!! משעה 3!! אם תגיעו אתם תדעו מי אני.. אני הילד היחיד שמשחק פריסבי מקצועי (גם אח שלי אבל אנחנו ביחד אז זה לא בעיה). אני כמעט תמיד עם שרוול שחור, בלי חולצה... תבואו!!! ינון...
מה המצב אנשימים!!! אולי חלק זוכרים שמזמן כתבתי הודעה (שלא הגיבו לה) שאמרתי בה שהתחלתי לשחק פריסבי מקצועני ושזה ה-דבר (עם דגש!!) אז אני חייב להגיד לכם שצדקתי!!! זה משחק ענק, אפשר לעשות עם פריסבי המוון דברים!! ני דיי מתחיל ואני כבר יותר טוב מחלק מהאנשים ששנה שם.. ויש המוון משחקים, אני מתמקד בעיקר בפרי סטייל אבל בעוד דברים מדיי פעם... אז ככה: כל יום שישי ושבת שחקני הפריסבי נפגשים בחוף זבולון בהרצליה, ליד הפאב 9beach בערך משעה 3 ומשחקים שם פריסבי, כל מי שרוצה יכול לבקש, כולם יישמחו לעזור לכם ללמוד, אפילו ייתנו לכם צלחות (פריסבי) כדיי לנסות. השבוע, עיריית הרצליה, או איגוד הספורט של הרצליה (אחד מהשניים) החליט לארגן מאין צעדת ספורט. שייציגו כל מיני ספורט שמשחקים בהרצליה. הם החליטו גם להציג את הפריסבי