מפגש ענק בחוף הרצליה!!!!

wee man

New member
מפגש ענק בחוף הרצליה!!!!

מה המצב אנשימים!!! אולי חלק זוכרים שמזמן כתבתי הודעה (שלא הגיבו לה) שאמרתי בה שהתחלתי לשחק פריסבי מקצועני ושזה ה-דבר (עם דגש!!) אז אני חייב להגיד לכם שצדקתי!!! זה משחק ענק, אפשר לעשות עם פריסבי המוון דברים!! ני דיי מתחיל ואני כבר יותר טוב מחלק מהאנשים ששנה שם.. ויש המוון משחקים, אני מתמקד בעיקר בפרי סטייל אבל בעוד דברים מדיי פעם... אז ככה: כל יום שישי ושבת שחקני הפריסבי נפגשים בחוף זבולון בהרצליה, ליד הפאב 9beach בערך משעה 3 ומשחקים שם פריסבי, כל מי שרוצה יכול לבקש, כולם יישמחו לעזור לכם ללמוד, אפילו ייתנו לכם צלחות (פריסבי) כדיי לנסות. השבוע, עיריית הרצליה, או איגוד הספורט של הרצליה (אחד מהשניים) החליט לארגן מאין צעדת ספורט. שייציגו כל מיני ספורט שמשחקים בהרצליה. הם החליטו גם להציג את הפריסבי :)) אז ביום שבת הקרוב! משעה 9 וחצי בבוקר, עד שעה 12 בצהריים, כל מי שכבר יודע לשחק פריסבי (כולל אני, הם מחשיבים אותי מקצוען :)) )יציג שם פרי סטייל. כולם מוזמנים לבוא לראות כי יהיה פיצוץ!!! אחר כך כולם הולכים לאכול בפאב שלייד ובשעה 3 בערך חוזרים לשחק... בשעה 3 גם כולם מוזמנים, ואז גם תוכלו לנסות לשחק!!! מומלץ לכולם!! אני בכל מקרה יהיה שם משעה 9 בבוקר, עד 5 וחצי 6 ככה בערב... מומלץ ביותר!! יהיה פיצוץ!! כייף חיים שחבל על הזמן!! תסמכו עליי, התנסתי ברוב סוגי הג´אגלינג וזה נראה לי האהוב עליי (אם זה גם נחשב סוג)) אם לא תוכלו להגיע, תגיעו מתי שאתם רוצים, עדיף יום שבת, אם לא אז שישי!! משעה 3!! אם תגיעו אתם תדעו מי אני.. אני הילד היחיד שמשחק פריסבי מקצועי (גם אח שלי אבל אנחנו ביחד אז זה לא בעיה). אני כמעט תמיד עם שרוול שחור, בלי חולצה... תבואו!!! ינון...

dj_online

New member
חתימה../images/Emo26.gif

כשאתה נכנס למסך של כתיבת הודעה יש לך משמאל לשורה של הכותרת כפתורים. מעליהם יש לעדכון כרטיסך האישי. תלחץ שם ותכניס את השם משתמש והסיסמא שלך ובאחד מהסעיפים יש אפשרות לחתימה

wee man

New member
:)))

הצלחתי לעבוד גם עליך :)) אל תקח ברצינות, הכל בצחוק, כדי להבין את הכוונה ולצחוק עוד יותר כנס- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=502&msgid=8355261 אבל תודה שניסית לעזור!!

אולי כדאי שתחליף כבר חתימה!../images/Emo6.gif

wee man

New member
אני גם חושב...

מסכנים, איזה 10 אנשים תמימים כבר ניסו לעזור לי ובמקום זה צחקתי.. מצטער, הכל בהומור.. אני זז לים עכשיו, כשאני אחזור אני אשנה חתימה

wee man

New member
וואי, היה מעולה!!!

בסוף הגעתי ב 10 בבוקר והלכתי ב 2... 4 שעות רצופות של פריסבי... והיה מעולה!! קצת מעייף אבל מעולה!!! בהתחלה היו המוני אנשים בצעדה! וכשרא איך אנחנו משחקים כמובן שעוד רצו ללמוד. אז לקחתי חבורה של ילדים והתחלתי ללמד אותם.. היה נחמד כי גם אחרי שהם הלכו באו עוד ילדים כל הזמן אז ניסיתי לעזור... אחר כך כבל לא היו "לקוחות" אז שיחקתי לבד, קצת עם אח שלי... כמו תמיד גם הפעם למדתי משהו חדש, ולמרות שאני סחוט היה מעולה :)) כולם מוזמנים, כל יום שישי ושבת, לבוא לחוף זבולון בהרצליה, ליד פאב ה9ביטש- 9beach משעה 2 וחצי 3 בצהריים, עד ששוקעת השמש... כולם יישמחו לעזור לכם ללמוד!!! פשוט תבואו ותשאלו מי זה דורי :) זה לא אני, הוא הבנאדם שארגן את כל הקבצה הזאת בישראל, בחור ממש נחמד!! ינון

למעלה