מפגש עם נחש- מי יודע

יפת אל

New member
מפגש עם נחש- מי יודע

אני רואה שיש כאן מומחים בתחום שאין לי מושג בו. אז שאלה- פגשתי אתמול נחש בצבע אפור-שחור. באורך של כמטר פלוס. הוא השתזף לו בשמש החורפית על סלע. למען האמת הוא היה נראה מת לחלוטין כי היו הרבה נמלים סביבו אך למרבה חרדתי הוא היה חי לחלוטין. לא היו לו פסים או נקודת או צבע אטרקטיבי במיוחד. רק רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה נחש זה והאם יש סיכוי שהוא ארסי? תודה

dreaming h

New member
שלום יפת אל

אפשר לקבל פרטים נוספים? היכן ראית את הנחש? מה היה עוביו? באיזו צורה היה מונח על הסלע? האם חמק ממך? האם חמק במהירות? שחור-אפור? האם היה שחור עם השתקפות אפרפרה? האם היו לו שני צבעים? האם הגוף והראש באותו הצבע? תודה!

יפת אל

New member
בודאי

הוא לא היה עבה במיוחד, היות ואני לא משוכללת בחישוב קוטר אני יכולה להגיד שעוביו כשלוש נקניקיות . הוא היה ביער אשתאול ליד בית שמש, שכב על הסלע במעין צורה של לולאה. הוא חמק ממני די במהירות ולגבי הצבעים אני לא יכולה להבטיח כלום מלבד שלדעתי היה לו צבע די אחיד , מעין שחור אפור מבריק טיפה. כמי שלא מבינה בנחשים הוא היה נראה נחש "פושט". ושוב תודה

dreaming h

New member
נשמע כמו זעמן שחור

ע"פ תיאורך, וכמובן שלא ניתן לזהות כך באופן ודאי, נשמע כמו זעמן שחור בוגר. הוא אינו ארסי, ולרוב חששן למדי, אך ביס ממנו לא נשמע לי כוס התה של מישהו.. :)

יפת אל

New member
וואו..זעמן שחור

נשמע כמו נחש ערס(י) שלא הייתי מתעסקת איתו. טוב שהוא ברח ממני אחרת הייתי מכישה אותו :)

למעלה