אורית......./images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif
אורית , אני ממש מצטער ! אבל אני נוסע ....

אני לא יכול לא לנסוע , אבל את בטוח תבלי ויהיה לנו עוד מפגש בחנוכה אולי....ולשם אני 100% יבוא ! ואני אתן לך נשיקה וחיבוק ! בבקשה אל תבכי , אני לא יכול לראות אותך כך במצב כזה..
Speechless, speechless, that´s how you make me feel Though I´m with you I am far away and nothing is for real I´ll go anywhere and do anything just to touch your face There´s no mountain high I cannot climb I´m humbled in your grace Speechless, speechless, that´s how you make me feel Though I´m with you I am lost for words and nothing is for real Speechless, speechless, that´s how you make me feel Though I´m with you I am far away, and nothing is for real Speechless, speechless, that´s how you make me feel Though I´m with you I am lost for words and nothing is for real SpeechlessYour love is magical, that´s how I feel But in your presence I am lost for words Words like, "I love you." ספיצ´לס , ככה את גורמת לי להרגיש כשאני איתך אני רחוק מהכל וכלום לא עוצר בעדי כשאני איתך אני חסר מילים כשאני איתך אני מרגיש טוב ספיצ´לס , ספיצ´לס , ככה את גורמת לי להרגיש כשאני איתך אני רחוק מהכל וכלום לא עוצר בעדי , אני כל הזמן מדבר אאיתך ומסמיק.... "חסר מילים" , כשאני איתך אני מאבד שליטה ושום דבר קורה באמת ככה את גורמת לי להרגיש אני חולה עליך וזאת האמת ! ההההההההההההוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו , ספיצ´לס .....
האהבה שלך היא קסם ככה אני מרגיש..... מילים כמו , כמו אני אוהב אותך !
(***שמתי ת´שיר ועמדתי בקצב של השיר ופירשתי קצת...) ול - DANCE MACHIN את פשוט לא מבינה כלום !