מפגש - עידכון

מפגש - עידכון

יום חמישי הקרוב 26/09/2002 נקודת מיפגש: מרכז עזריאלי ( ת"א) -ליד מקדונלדס (לבוא בלבוש מייקלי לצורכי זיהוי) שעה 17:00 (מקסימום 17:15 - למאחרים...) *הפעם אני מצטער... אבל לא יהיו אטרקציות למניהן... לבוא עם מצב רוח וחומר על מייקל להחלפה (אולי הפעם לפחות זה יעשה..) אין טעם להביא קלטות וידאו (את זה נארגן במיפגש אחר) מטרת המפגש: בילוי (ולהכיר אחד את השני...) -מפגש שהוא ללא חשיבות גדולה... סתם להנות בחברה נעימה אז מי שגר באיזה חור בארץ (באר שבע לדוגמא) לא כדאי להתאמץ כ"כ אלה אם ממש רוצים. נפשפש לנו בקניון להביא כסף לאוכל... וב 19:30 מי שרוצה מוזמן לראות עם כולם יחד (מי שרוצה...) את הסרט XXX (זה לא סרט פורנו) סרט שהמליצו רבים מלא באפקטים אז יהיה נחמד להכנס ולראות סרט יחדיו תשרשו לכאן מי שמגיע... ******לשאלות או למאחרים יותר מדי (ביום האירוע) חייגו לM_J ISRAEL FAN CLUB 058359306 באהבה רואי (ככה יהיה יותר נוח...)

bmjackson

New member
אני בא........

רק בשבילך אני בא ................. אלה אם כן יקרה משהו לא צפוי........ באהבה: benjackson

slish

New member
אנשים? מה קורה? המפגש בשבילכם..

אתם דרשתם מפגש... אז קדימה... זה לא אמור להיות משהו גדול אבל בכל זאת... אז -ל-ב-ו-א-

מקפיצה

ותקעתי גם פליצה... חחח סתם

slish

New member
עדי הילה ויעל ? כנראה שכן!!!!

ד.א ****מורן**** תביא איתה המון המון חומר לקניה כתבות מגזינים ועוד המון דברים... אז מי שמעוניין להצטייד בכסף! יהיו המון דברים לראות ולקנות

©Dangerous©

New member
עדי - לא נראה לי

אני לא יודע עם אני אוכל.... רואי אל תתבאס כבר ראית אותי ! סתםםם .....חחחחחחח...:) יכול להיות שאני נוסע אז לא בטוח ! ואני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מצטער לאורית !!!!!!! LOVE U ALL THIS TIME ¥מייקלית¥

למעלה