מפגש+עוגה+אהבה

מפגש+עוגה+אהבה

שלום שלום לכולם חזרתי הבוקר מסוף שבוע מים המלח היה כל כך טוב מה שהעביר בי את המחשבה למה שלא נעשה מפגשון קצת ארוך באיזה סופשבוע שם... היה כל כך כיף
בכל מקרה אנחנו נארגן משהו אצלי הכי בהקדם שיש ואני רוצה לראות כמה שיותר אנשים אני צריכה בודקים לעוגת גבינה שלי.. אז קדימה חברה הבית שלי יכול להכיל קצת יותר מארבעה אנשים אז כולכם כולכם מוזמנים.. אוהבת אתכם סוזי

AlteX

New member
תרשמי אותי../images/Emo70.gif

אבל... קצת יותר מארבעה אנשים?!... רק אני זה כבר שניים-שלושה...

shugi28

New member
רגע איזו עוגת גבינה זאת ?

עם פרורים ? ביסקוויטים מתחת ... ? פשוט שנתכונן בי שוגי .

DREAM111

New member
היי סוזי

מה? למה? כמה? איפה? שעה? עם מי? ומה עם עוגת שוקולד טובה?
אשמח לשמוע פרטים.

בעניין העוגות....

טוב מזלכם אבל מזלכם שאני פשוט מאוד מאוד אוהבת להכין עוגות... גם לאכול אותן אבל זה כבר פרט שולי. אז ככה אם כבר עושים אז כמו שצריך תחליטו איזה עוגות אתם הכי אוהבים אני מוכנה לעשות שלוש עוגות גבינה, שוקולד ו... (לבחירתכם) מקום יש לכולכם עם המון אהבה וכמה שיותר אנשים זה יותר טוב כי מישהו פעם אמרה לי שצפוף זה מחבק.. ומחבק זה טוב!! השבוע אני מוצפת עבודה אז האופציות הם סופשבוע לא משנה מתי כל שעה או תחילת שבוע הבא.. נתחיל להתארגן.. אז קדימה אני מצידי כבר הולכת לקנות את המצרכים

AlteX

New member
אהמ... אפשר שאלה...../images/Emo35.gif

בתור מתמחה באפיית עוגות, הייתי מאוד מעוניין ללמוד מהמומחית... אפשר?! טוב, עד היום זה קרה לי בערך פעם בשנה, אבל האנשים בעבודה אפילו הסכימו לאכול את מה שאפיתי, ואפילו לא מתו כתוצאה מכך...! אז... מותר לעזור / להסתכל / ללמוד...??? pretty please???

אלכס יקירי

עדיין לא מומחית אבל בהחלט חובבנית טובה... ואני אשמח ולכבוד הוא לי שתהיה איתי במטבח ואני מבטיחה גם לטעום מפרי יצירתך לאחר השיעור...

סוזי מהרררר לפההההההה

אבל כבר אמרת שאת מכינה עוגת גבינה לא?! אני מחכה ומצפה, וכמובן שאני באה..... אז יאללה יום שישי מקובל? אישה יפה.

גילה37

New member
גם אני רוצה לבוא ................

אבל אני גם מביאה משהו אולי לא עוגת גבינה אבל אפשר עוגה אחרת אוקי???????????

יו.. אל תשאירו אותי בחוץ הפעם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כיוון שהכל ככה נעשה מהר מהר.. אני חייבת להגיד שאני יכולה בכל יום מהיום ועד יום שני הבא, מלבד יום שישי (שבו אני נוסעת להוריי היקרים) וביום שלישי הבא, פסטיבל הג´אז באילת... בקיצור.. מה אני מביאה????????

../images/Emo41.gif יש לי רעיון, כנסו לפה כולם../images/Emo41.gif

מה דעתכם להיפגש על כוס קפה ועוגה באיזה בית קפה?????? כי אני רואה שיש ביקוש והבית של סוזי לא יכיל את כולנו....... אז מה אתם אומרים???????. יש לי מקום בראש,,, אז קדימה תשרשרו לפה מי יכול במוצ"ש אישה יפה.

אני

יכולה ואשמח לבוא במוצ"ש גם אני חושבת שזה רעיון טוב, שלא נשאיר את כל הבלגן על סוזי. מי עוד בא?

מוצ"ש זה מושלם

ואין לי שום בעיה עם הרבה אנשים כבר אמרתי שצפוף זה מחבק אבל אני אשמח להפגש בכל מקום שתבחרו אני אחריכם... ולאישה יפה מה שלא יהיה העוגה עלי... אני מקווה בערב להתפנות קצת אני ירים לך טלפון

סוזי יקירתיייייייייייייייייייייייי

על העוגה שאמרת שתכיני אני לא מוותרת..... ואני בטוחה שגם לא אחרים...... אז תשרייני את הבית.. אנחנו באים....... ועכשיו תרימי לי טלפון , שנוכל לסכם ביננו מתוקה.... תתנפי בשבילי , מה אני לא יפה מספיק?!
אישה יפה.

למעלה