נסיך תשלח לי בניק מכבס אני יודעת למה אני לא מקבלת את המסרים שלך בניק נסיך
M MaYcHuK New member 9/1/06 #19 נסיך תשלח לי בניק מכבס אני יודעת למה אני לא מקבלת את המסרים שלך בניק נסיך
S shelly1975 New member 9/1/06 #13 ../images/Emo6.gif חחחחח גם לי מחכה פיצוי מהפעם הקודמת שהם ביטלו בגלל פיגוע שהיה.
ק ק י ק ה New member 9/1/06 #14 ברור כאילו דה היום קיבלנו הנחה על פעם קודמת. בפעם הבאה נקבל הנחה ואלכוהול
S shelly1975 New member 9/1/06 #16 אחחח מתאים לי עכשיו הרבה אלכוהול, המווווון. בכל מקרה לא הייתי יכולה לבוא אחרי שיומיים אני עובדת 12 שעות. אבל שווה, מקבלת שעות נוספות תוספת
אחחח מתאים לי עכשיו הרבה אלכוהול, המווווון. בכל מקרה לא הייתי יכולה לבוא אחרי שיומיים אני עובדת 12 שעות. אבל שווה, מקבלת שעות נוספות תוספת
M MaYcHuK New member 9/1/06 #22 ../images/Emo41.gif טוב מי בא היום בינתיים.... מאי + בחור שעובד איתי קיקה + שי קומקום + מירב לא נסיך ולא מושלם / מכבס דג נחש + חבר האם אני מדמיינת ויש יותר גברים מנשים? היסטוריה אני עוד אעשה בפורום הזה.... אז קדימה מי עוד בא?
../images/Emo41.gif טוב מי בא היום בינתיים.... מאי + בחור שעובד איתי קיקה + שי קומקום + מירב לא נסיך ולא מושלם / מכבס דג נחש + חבר האם אני מדמיינת ויש יותר גברים מנשים? היסטוריה אני עוד אעשה בפורום הזה.... אז קדימה מי עוד בא?
M MaYcHuK New member 9/1/06 #24 נפגשים בארליך והולכים למקום על יד. דגי לא זוכר את שם המקום. המקום מומלץ מאוד.
M MaYcHuK New member 9/1/06 #26 כן הוא אמר לי שהוא יעשה זאת מצויין! חסר לך ולא תבואי מספר הבנים עולה על מספר הבנות
M M a x i1 New member 9/1/06 #35 נראה לי שכדאי לקבוע ב23:00 ומקום מדוייק...מה דעתכם? ולא בחוץ! נמות שם מקור..עד שכולם יגיעו... ברררר
J Jen74 New member 9/1/06 #36 תוסיפו עוד שניים בכמעט בטוח באים דיברתי עם קיםקום ואני בר"ג אצל ידיד, אני אבדוק אם ירצה שנצטרף. אני עדיין בעבודה, מסיימת בתשע, אקפוץ לידיד ואשאל אותו אם בראש שלו להצטרף.
תוסיפו עוד שניים בכמעט בטוח באים דיברתי עם קיםקום ואני בר"ג אצל ידיד, אני אבדוק אם ירצה שנצטרף. אני עדיין בעבודה, מסיימת בתשע, אקפוץ לידיד ואשאל אותו אם בראש שלו להצטרף.