מפגש סוכות בגן השלושה:

מפגש סוכות בגן השלושה:

כפי שכבר סיפרה אופירה, וניסים הזכיר ברוב טובו, ביום שלישי, חמישה בחודש, ייערך מפגש אספני הפורום במסגרת תערוכת האוספים לזכרה של רותי ליבני, במוזיאון הארכיאולוגי בגן השלושה (הסחנה). המפגש יתחיל בשעה 12:00, ויסתיים עם סגירת התערוכה, לפנות ערב (נדמה לי שבשעה 17:00). כל מי שמתכוון להגיע, מתבקש להשאיר כאן הודעה בשרשור הזה, ולשלוח מסר לאופירה, שהניק שלה הוא "תערוכת אוספים" (איך לא), על מנת שתדאג לכולנו לכרטיסי כניסה לאותו היום. אפשר ורצוי להביא מדגם מייצג של האוסף. מי שחושב שיהיה רעב במהלך המפגש, יתכבד ויביא לעצמו סנדביץ או משהו טעים אחר - הפעם לא נארגן ארוחה משותפת על פי המסורת. מקווה לראות את כולם, גם את שומרי השבת, שיכולים לנצל את חוה"מ לטיול משפחתי, וגם את אלו ששומרים על יתר ימות השבוע, לא רק על השבת.

אני מציעה

להגיע כבר לקראת 11:00 להסתובב ולהתרשם מהתצוגות. ב - 12:00 מופע כלי הקשה מסביב לעולם לכל המשפחה. (כשעה וקצת) ולאחר מכן מפגש אספנים על הדשא... כך אפשר יהיה להנות מ ה כ ל וגם לשלב אולי רחצה במימי הסחנה. מצפה לשמוע מכם ולראות סופסוף את הפנים מאחורי השמות... אופירה.

evilihi

New member
שאלה

או יותר נכון שאלות: חניה - כמה רחוק מקום המפגש מהחניה יהיה לי קצת כבד (שלא לדבר מסוכן לי ולאוסף) לצעוד ק"מ עם הכל... האם לכל אחד יהיה שולחן מוגדר מראש או שזה בסגנון תפסת זכית??

skito

New member
יש לי מתנה אישית למי מבין האספנים

שהאוסף שלו ימצא חן בעיני... להלן דף מזכרת עם הבול המקורי בצד התחתון מדובר בבול שיצא לאור במיוחד לרגל 30 שנה למשא"ז בול זהה קיבלו מתנדבים בעלי וותק של 30 שנה

skito

New member
להלן שוב ההזמנה שקיבלתי לסרוק

רעיון החתימה נשמע אחלה כי אח לה לרעיון שאינו מקורי ו..תבינו אני אחרי יום עמוס כאבי ראש נוראי עוד דבר ביקרתי היום במוזיאון הארכיאולוגי שבגן השלושה המקום מדהים הנוף מסביב ושלא נדבר על התצוגה שכבר קיימת הוסיפו לכך את האוספים המוזכרים והנה לכם חוויה יוצאת דופן ליל מנוחה

נימבו

New member
אז נשארו לי עוד 18 שנים עד לכשאקבל

כזה... הוא דווקא מוצא חן בעיני, זה מה שנתנו במפגש לטרון האחרון?

תמיר1991

New member
../images/Emo13.gif

אתה מוסר? אם כן, אני מעוניין! אני אוסף דפי מזכרת ישראלים! יש לי כבר 29! תמיר.

תמיר, קרא לפני שאתה קופץ.

סקיטו לא "מוסר", אלא כתב "מתנה אישית למי שהאוסף שלו ימצא חן בעיני... ". תביא את האוסף שלך, ותשתדל שימצא חן בעיניו... נראה לי שהרעיון היה למשוך אוספים לתערוכה.

תמיר1991

New member
שמתי לב.

ואכן, אביא איתי את האוסף. <אגב, אני כותב מחדר מחשבים
> תמיר.

תמיר1991

New member
אגב...

הבול הוא בול רגיל מן המניין. החותמת היא מיוחדת כאן, והיא חסרה לי גם כן. תמיר.

evilihi

New member
אני מגיעה..בשאיפה...אם לא יהיה שינו

י של הרגע האחרון... עם כל כוסותיי ומדגם מייצג של בקבוקיי..ואולי גם עם מכוניותיי...

YOSEW

New member
בטוח מגיע ../images/Emo13.gif

אני מתכוון להגיע ומקווה לפגוש שם אנשים נוספים מכאן, למי שברשותו עטים או מגנטים עם פרסומות מוזמן להביאם עמו יום נעים לכולם

evilihi

New member
במפגש בדביר המגנטים הגיעו אלי..

הפעם יהיה לי שותף אני רואה...

evilihi

New member
תמיר

כבר חזרו וביקשו ממך...לא על כל דבר חייבים להגיב בין אם זה במילים ובין אם זה בסמלים...אתה לא תמיד להיות האחרון שאומר דברים... ובבקשה אל ואני חוזרת אל תגיב על ההודעה הזאת!!!!

תמיר1991

New member
אני מגיב,

כי כהגדרתו של ווינג צ'אן, "זה מקום ציבורי ואני יכול לכתוב מה שבא לי". ותאמיני לי שיש סיבה לתמיכתי בהחלטת דורון, ואני מעדיף לא "לפלוט" אותה כאן. תמיר.

למעלה