מפגש משרדי

מפגש משרדי

אליך מחייכת כל היום בחיוך מזמין מחכה לשעשוע בהפסקת הצהרים בתיק הכנתי בגדים להחלפה בראשי מחשבה שובבה פיתוי יזום שהסעירה אותי כל הליל לצידך מחכה לרגע שאראה אותך בהפסקה נעלתי את דלת המשרד ובאתי אליך אמרתי לך שאתה נהדר ומקסים כך לוחשת לך בחום באוזן כמה נעם לי הליטוף שלך קולך שמחליק ברוך לאוזני החיוך שלך והצחוק שלך מחממים לבי, מסעיר את גופי לידים שלך אני באתי להניח ראשי על כתפך לנשק לשפתייך החושניות ללקק ולעסות את עורפך המתוח להקשיב ללבך ,להסעיר את לבך להתיישב על ברכך הגבריות לחוש אותך מתקשה מתחתי מבקשת לנוע עליו קלות לחוש אותו קשה בתוכי אני מרימה מעט את החצאית ממכנסיך שלפתי משהו מזדקר מוכר וחביב מתיישבת עליו בקלילות החש את הרטיבות נוזלת מתוכי? המזדקר שלך אני קולטת לתוכי נעה עליו לאט מעלה מטה ידייך מלטפות את שדיי אתה פותח את הכפתורים יונק את הפטמות הזקורות ואני מרטיבה חזק יותר נעה עליך ומתנשמת כקטר קיטור אתה נושק לי בחושניות סוחפת ואני נוהמת ונאנחת בתשוקה מכווצת את השרירים שלי עליך אתה נע בעדינות ותופח בקרבי ויורה את המטח שלך לתוכי מציף אותי בנוזל חיים מרווה את צימאוני אליך מתכווצת עליו שואבת אותו לתוכי שואגת ונאנחת ואותך מחבקת נושקת לשפתייך הבשרניות ונחל של נוזל יורד בין רגליי מכתים אותי וגם אותך מה יגידו במשרד על הפקידה שהתיישבה לה על הבוס הסקסי הרטיבה את המשרד תרתי משמע היא מחייכת שולפת מגבונים מהמגירה מתנגבת בקלילות ומנגבת אותך מתגנבת למקלחת הצמודה למשרד ואותך עמי סוחפת למקלחת זריזה זהו הפסקת צהרים הסתיימה את המשרד צריך לפתוח לקהל ושנינו מחייכים ושבעים ארוחת צהרים טעימה ומיוחדת חלקנו הפקידה השובבה והבוס האשה החושנית והגבר שלה אכן כזה "דיון" שכזה ...ראוי לא לעשותו במשרד... אבל הגברת רעבה לגבר והתגעגעה דעתה נתונה רק לך ולגופך אותו היא חולקת כל לילה טועמת ומטעימה תענוגות וידיך המטריפות אותה באהבה וטירוף מתוק. איבר קטן לאדם מרעיבו שבע משביעו רעב הוא לעוד ועוד מה שקרה במקלחת זה ספור ליום אחר מוקדש לך הגבר המסעיר נפשי וגופי

תחלום עלי

תחלום עלי עם רדת ליל תחלום עלי שהירח יעלה ואיר את גופי הסקסי שהגלים בחוף ישטפו את עקבות היום הזה את העקבות שלי ואהובי הקסום בעת השקיעה יושבים צמוד מביטים בחמה המנשקת את הים ואז השמים מסמיקים וחשכה יורדת לעולם שלא יראו איך אנחנו עושים אהבה על החוף

kobi08

New member
אם זה היה הפוך היה קוראים לזה

הטרדה מינית או ניצול מיני או בולשיט אחר..אבל שנשים יוזמות זה בסדר

אתה צודק אבל לא קראת עד הסוף

כי בסוף כתוב שהיא גרה איתו המזקירה שלו היא גם מזכירה וגם אהובה אז זו לא הטרדה מינית אני במדים חוותי הטרדה לא הייתי מפנטזת על זה

הנה ההסבר למה זו לא הטרדה

הנה ההסבר מגוף הסופר "חלקנו הפקידה השובבה והבוס האשה החושנית והגבר שלה אכן כזה "דיון" שכזה ...ראוי לא לעשותו במשרד... אבל הגברת רעבה לגבר והתגעגעה דעתה נתונה רק לך ולגופך אותו היא חולקת כל לילה טועמת ומטעימה תענוגות וידיך המטריפות אותה באהבה וטירוף מתוק."

למעלה