מפגש מריים עם הראל

אירינה27

New member
מפגש מריים עם הראל

אז ככה אני יודעת איך אפשר לצור קשר עם מנהלו האישי של הראל ששם הוא עובד אני מוכנה לדבר איתו כדי לארגן מפגש מאריצים אכשיו אם עושית את זה תחתפורום של תפוז זה אני כבר לא יודעת למי צריך לפנות אני יכולה לדבר עם אסף לארגן פשוט מפגש בלי שיהיה מוזכר פורום תפוז אבל צריך לחשוב כמה אנשים יהיו במפפגש ואיפה עושים מפגש כמובן מפגש יהיה לפי זמן שהכי מץעים להראל ולא לאף אחד אחר צריך לחשוב על רעיונות מה יהיה במפגש וכמובן אז אם אתם מסכימםאני מוכנה לדבר עם הראל ולהתחיל לעבוד על נושא על הרשימות והמשך אירגון אחרי הסכמה שלכם

LiAt LoVe HaReL

New member
אז תדברי עם אסף ואז אחרי שתהיה

לך תשובה שהוא מסכים המנהלת של הפורום תחליט מה יהיה במפגש ואיפה הוא יהיה וכמה בנות יהיו וכ'ו...

אירינה27

New member
מנהל

דיברתי אכשיו עם חברה שהוא עובד דרכה השארתי לו הודעה עם טלפון שלי נראה אם הוא יחזור אם לא אני אתכשר אליו מחר עוד הפעם אני אעדקן אתכם מחר לגבי זה

netashon2

New member
[סמיילים וסימנים לנושא] [עברית]

מאמי דברתי איתו השבוע והוא אמר שאם נדבר אז הוא מוכן לבוא למפגש ...

ענת 12

New member
לא נראה לי שהוא יסכים

ביום שישי עולה המחזמר "מי שחלם" ולא יהיה להראל זמן למפגש העריצים.

netashon2

New member
אירינה

השבוע פגשתי את סקעת בהופעה אני מוכנה לארגן איתך את מפגש מעריצים ויאללה נארגן

LiAt LoVe HaReL

New member
אולי עכשיו לא יהיה להראל זמן אבל

הוא יקבע איתנו תאריך!! הוא אוהב לבוא לפגישות פורום כי הוא רוצה שכל ילד שמעריץ אותו יזכה לראות אותו ולהיפגש איתו אז מבחינת זה אין מה לדאוג... רק צריך שתקבעו עם הראל תאריך וזהו... ואז המנהלת של הפורום כבר תארגן הכל...

אירינה27

New member
כמובן

ברורשזה לא יהיה בימים הקרובים גם לא בשבוע הקרוב זהיהיה כבר בספטמבר אני מניחה אולי אפילו באוקטובר

אירינה27

New member
אני מבטיחה

רק דבר 1 שאני אישית אעשה כל המעמצים שזה יצא לפועל אז שיהי לנו לכולנו בהצלח

בהצלחה!!!

תחזיקו אצבעות שזה יקרה אני מתה לפגוש את הראל......

skaatit 1

New member
בהצלחה!!!../images/Emo140.gif

אני מקוה שלפחות פעם בחיים יצא לי לפגוש את אהוב ליבי!!!

למעלה