מפגש מרגש....

מפגש מרגש....

מאד נהננו היום במפגש אצל מירב המקסימה,הארוח היה להפליא כרגיל,מאד ריגש אותי לראות כל כך הרבה הורים מיועדים ופונדקאיות כמשפחה אחת לאותה מטרה,חבל שהורים מיועדים שהפכו להורים לא מגיעים למפגשים זה תורם ומעודד את המתחילים. התרגשתי ממבול ההריונות וכן ירבו,שיר ורון נהנו מכל רגע. איילת שלי היתה יפה כמו תמיד!!! מירב כל הכבוד על הפרוייקט ,לירון המתוקה היתה חסרה לי. נשיקות אירית

waizman1

New member
המפגש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין מילים.... מפגש מרגש מאוד , עם המון כוח ואמונה. ולכם מירב וחיים היקרים , תודה רבה
מחכים למפגש הבא....

עָנת

New member
אקסטרה מפגש../images/Emo70.gif

למה אקסטרה
כי היה מפגש עם המון המון זוגות ופונדקאיות. היו המון פנים חדשות. לכם מירבי וחיים,תודה רבה על המפגש. על האירגון המופתי. היה נעים,וטעים
(אילנית את היית עדה
) מצטערת שפרשתי יחסית מוקדם. ו....אני גאה להיות במשפחת הפונדקאות
.

t a l i t

New member
תודה!../images/Emo51.gif

תודה למירבי, לחיים, לשי-לי ולליבי על שהם פותחים בפנינו את ביתם
ולבבותיהם
. אין ספק שהמאמץ הוא משפחתי! ההצלחה של המפעל שהתחיל בחוויה האישית שלהם עולה ומצליח,טפו,טפו,טפו,
והיא ההצלחה של כולנו, כן ירבו ההצלחות האלה. תמשיכו לעזור ולהביא ילדים לעולם הזה! אתם אוצר!

מירבי*

New member
תודה לכולם../images/Emo140.gif

אני רוצה להודות לכל אחד ואחת מכם על שהיגעתם ושיתפתם ואיפשרתם לאחרים הסתכלות אמיתית לכל התהליך המורכב הזה. אין ספק שהמפגש הזה היה ענק בכל קנה מידה, לידיעתכם, היינו 70 אנשים!! תחושת הסיפוק שלי גדולה, נהניתי מכל רגע. שבוע נפלא לכולם!

relyr

New member
מירבי

היי מה שלומך? זוכרת שדיברנו לפני כחודש? שמי ראלי רפאל מבת חפר שוחחנו מעט ושלחת לי טפסים. באותו שבוע הכרתי את יפית ויוסי המקסימים ונוצרה כימיה נהדרת!!! אני קוראת פה את הדברים שנאמרים עליך והאמת גם אני שולחת לך את תודתי על הייעוצ, ההכוונה והחשיפה למשפחה פה דעי כי אני עוקבת אחרייך.... עצות, עידוד וכו... שיהיה לך שבוע מקסים

מירבי*

New member
זוכרת../images/Emo24.gif

אני כאן לכל שאלה או התייעצות. והם אכן מקסימים
בהצלחה

איריתוש../images/Emo24.gif

תודה יקירה גם לי חסרתם מאד וחבל שלא יכולנו לבוא. ביום חמישי עברנו דירה והיה קשה מאד מאד כל הסופ"ש עבדנו כמו חמורים כדי שיהיה אפשר לחיות במינימום. אין לנו עדיין טלפון ולכן גם לא אינטרנט - מזל שיש בעבודה. ממש מדהים בשנות ה- 2000 עדיין צריך לחכות שבזק ברוב טובה תחבר לנו טלפון. אני בטוחה שהיה מקסים כמו תמיד ובטח שיר ורון גנבו את ההצגה כרגיל. איילת באמת כל הכבוד לה. נשיקות לכולם ונשתמע בהקדם.

הי יקירה

מזל טוב עבור העברה לדירה החדשה ומי יתן ותזכו לגדל שם שלושה עוד שני זעטוטים לירין המדהים, בהזדמנות נבוא לבקרך בדירתך החדשה ,גם את הקודמת אהבתי מאד. נשיקות אירית

טליה321

New member
../images/Emo24.gifהמיפגש

מירבי המקסימה תודה על היותך קסם של אישה ומורה רוחנית תודה על הסבלנות ולחיים על היותו שותף מעודד ואיש כה תומך ומפרגן אשקר לך אם אומר שלא רעדתי כולי מהתרגשות על שהיגעתי למעמד שכזה אני אפילו הכנתי לזוג המקסים שלי כמה מילות תודה על היותם כאלה מקסימים והיתרגשתי מלהקריא זאת לכן אעשה זאת כאן לתמי ומשה הזוג המישפחה הבעל והאישה תודה שהיא מילה כה קטנה על היותכם איתי לצידי בחיבוק חם ואוהב כל התהליך הייתם לי להורים מלווים לחברים טובים ולזוג אוהבים אוהבת ואוהב אתכם כל החיים ואני גאה שזכיתי לזוג כמוכם והיום מעריכה זאת בימיוחד תמי הבת זוג הקבועה אהובה ונאהבת קשה לי לאמר זאת אבל בכל ערב אני שרה לביתך את השיר של אמיר בן עיון ניצחת איתי הכל כי באמת ובתמים ניצחנו ועכשיו בלב מלא וצעקה גדולה
שניה ליפני את יכולה לומר שניצחנו ובאמת איזה מזל שיש אותך ואת הרופא הצמוד המקסים הקשוח בעוואנטה שאיתנו לאורך כל התהליך אז חברה פיתחו עיניים ותילמדו זו פונדקאות ואנחנו עשינו הכל לעבור אותה יחד עם ים של אהבה ביכדי שכול הצדדים יהיו מאושרים אז אנא קחו דוגמא והמון המון שוב תודה למורה מירבי אז
וביי

מירבי*

New member
את ניצחת הכל../images/Emo23.gif

טליה- את מדהימה! כל מה שאני אכתוב בתגובה לדברייך יחוויר לעומת המילים היפות שלך. תודה לך על מה שאת, על הנחישות, האופטימיות, הנאמנות לתהליך, על המסירות בה את נוהת בהריון היקר הזה ובכלל על הכל. אוהבת אותך

איילת567

New member
../images/Emo45.gifהיה מאוד מרגש וכיף גדול

פתאום התגעגתי לתקופה של ההריון וההתרגשות מסביב טליה המילים מאוד מרגשות בהצלחה ולידה קלה לכל ההריוניות המשך קל מאחלת לכל הזוגות הצלחה בהמשך ולאירית המקסימה שיר ורון אוהבת אותכם אהבה גדולה תיגדלנה ותרוו נחת להורים. תודה רבה שאתם בחיי אוהבת מאוד תמסרי גם למונדי. מירב תודה רבה על האירוח נהנתי מאוד מקווה שהוועדה תתרצה ותוריד את התקנה של 5 ילדים המשך יום טוב איילת הפונדי של אירית

ננוס1

New member
מזמן מזמן,לא חויתי תחושות שכאלו....

במקום אחד,בערב אחד חברו להם קהל של אנשים שלהם עינין משותף ,הזדהות מוחלטת וחלום משותף ליצור ולהביא לעולם הזה גוזלים לתוך התא הזוגי הקיים.חלקם רק ביסודות ,אחרים גם השלימו את השלד וכאלו שכבר העמידו את הבנין על תילו.מי יתן ובמפגש הבא כולם יגיעו לפחות בשלישיה[אבא,אמא וילד]או כתוספת לאחים הקיימים.שתהיה לכולם הצלחה ומכאן שולחת לכל הפונדקאיות האמיצות,תודה,תודה,תודה.

הי ילדתי

היית יפה כמו תמיד,את תצליחי ובגדול!!!! אני תקווה שחיה ומירב יעבירו לוועדה את המסר הנכון,את הדגם הראלי של פונדקאית מושלמת. יום הולדת שמח לאבי מסרי לו נשיקותנו אוהבים אותך אירית

רחלי555

New member
היה מדהים...

באמת שהיה מאוד מרגש וכיף לפגוש את הזוגות והפונדקאיות ולקשר את כולם... ויצמן1 את באמת מקסימה ואף בן זוגך ויש לכם פונדקאית מדהימה - שיהיה לכם דרך צלחה עם תוצאות הכי מדהימות שרק אפשר... ל- ס' ו ד' הזוג המדהים - המון הצלחה אתם לא תאמינו כמה שאשמח לשמוע בשורות טובות עליכם אני שואלת עליכם תמיד... בהצלחה בהחלטות החדשות והנכונות ושתראו מהר את האושר הגדול... מגיע לכם המון אתם זוג מיוחד... ולזוג הירושלמי עם הפונדקאית פ' כ"כ שמחתי לראותכם וחבל ש פ' לא הגיעה אך המון הצלחה בהמשך... ובכלל לכולם הרבה הצלחה ואושר... מקווה לראות עוד הרבה דוביבות כמו טליה במפגשים הבאים... ולכם מירב וחיים היקרים ושי לי וליבי המקסימות אשר אירחתם אותנו בכ"כ הרבה השקעה המון אושר ובריאות... ושנזכה לעוד המון מפגשים כאלה מקסימים מרגשים וטעימיםםםםםםםםםםםםםםם נשיקות רחלי ועוד נשיקה לך מירב על השותפות שלך לתהליך והספיגה שלך את כל הסביב... המון המון תודה

anat301

New member
אכן היה מדהים....

אנחנו הזוג שהגיע אחרון וגם מגיב אחרון...:) המפגש לדעתי הכפיל את עצמו בכמות האנשים, עם המון זוגות ופונדקאיות חדשות..... היה מרגש ובעיקר מחזק מאוד, עבורי ועבור ת' הפונדקאית היקרה שלנו שלא האמינה בהתחלה שהיא נמצאת בסדר גודל כזה של מפגש..... מירב כל הכבוד על העשייה והדאגה , תודה רבה !!!!

waizman1

New member
רחלי יקרה../images/Emo20.gif

תודה על המילים החמות ...ריגשת אותי! אני מאחלת לכם הרבה הצלחה
. ולך אישית ממני אני מאחלת הרבה כח
וכמובן שמחה
.

רחלי555

New member
תודה רבה ויצמן 1 ../images/Emo51.gif

ריגשת אותי, בשעה זו של הלילה עם נדודי שינה מהתרגשות, מחר בלילה אנחנו נוסעים... דיברתי גם עם ר' הפונדי שלך, מקווה בקרוב לשמוע בשורות טובות גם אצלכם, אתם ממש מקסימים וגם הפונדי שלכם אין לי ספק שיחד תגיעו אל האושר הגדול.. רחלי

למעלה