נכון... כי בעיר אפשר ללכת לאיבוד
פ פיצפיצון New member 19/3/04 #28 יאללה, לכי לקטשופ ואודם את...!!! חח ללכת לאיבוד?! כמה פעמים היית בעיר?
י יוסדוס New member 19/3/04 #22 ../images/Emo52.gifמבטל את הדעה הקדומה שלי../images/Emo32.gif ומחליט... גן סאקר!
ב בעעעעעעעעעע New member 19/3/04 #24 שיהיה איפה שיהיה.. לא ממש אכפת לי אבל יש העדפות לסאקר או לאיזה גן אחר..
A A N I g M A New member 20/3/04 #34 בטח שאפשר!../images/Emo15.gif תקשיבו זאת הודעה לכל החדשים, פאסיביים וכולי. וכבר אמרתי את זה. כ-ו-ל-ם מוזמנים לבוא למפגשפורום. המפגש נועד כדי להכיר את האנשים מאחורי ההודעות (מצטטת את עצמי) ואז אתם כבר לא חדשים. אז ברוכים הבאים, בכל מקרה.
בטח שאפשר!../images/Emo15.gif תקשיבו זאת הודעה לכל החדשים, פאסיביים וכולי. וכבר אמרתי את זה. כ-ו-ל-ם מוזמנים לבוא למפגשפורום. המפגש נועד כדי להכיר את האנשים מאחורי ההודעות (מצטטת את עצמי) ואז אתם כבר לא חדשים. אז ברוכים הבאים, בכל מקרה.
R rshamir New member 20/3/04 #33 ../images/Emo39.gif../images/Emo72.gif עם כל הכבוד לקניון מלחה, אני חושב שלארגן מפגש בקניון במהלך חול המועד יהיה סיוט.
../images/Emo39.gif../images/Emo72.gif עם כל הכבוד לקניון מלחה, אני חושב שלארגן מפגש בקניון במהלך חול המועד יהיה סיוט.