מפגש- מקום

מפגש- מקום../images/Emo157.gif

אז אני אכתוב כאן את כל ההצעות שהועלו ואבקש מכם לשים כנושא את המקום שאתם רוצים. וזה עובד ככה: 1. גן סאקר [הקלד
] 2. גן העצמאות [הקלד:
] 3. גן הוורדים [הקלד:
] 4. קניון מלחה [הקלד:
] 5. מרכז העיר [הקלד:
]

יוסדוס

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo47.gif../images/Emo72.gif

יעני לא משנה....

../images/Emo72.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo47.gif

היום הבנתי כמה אני רוצה מפגש.. וקצת שיגעתי את שלמה (הומו כוס אל אומו:p) וסיוונית.. אננננשים תעשו לי מפגש:]יחיח

ariq3

New member
אני חדש...

אז מהו בדיוק המפגש ? ויהיה נחמד לדעת מי האנשים שמאחורי ההודעות! אני בפורום כולה שבועים וחצי אפשר גם?

A N I g M A

New member
תתחדש... המפגש הוא

כמו כל מפגש אחר :) אתה בא ומכיר את האנשים מאחורי ההודעות. ואתה לא צריך לשאול אם אפשר גם... זאת כל המטרה- אתה בא ואתה כבר לא חדש יותר!

../images/Emo157.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo157.gif

אז ככה: אני בעד גן סאקר - זה צריך להיות בסיגנון פיקניק... לא מאוחר מדיי - בסביבות השעה 17:30 שכולם מסיימים לעבוד... זה יכול להיות אפילו נחמד מאוד, אם כל אחד יביא משהו
, ונארגן מוזיקה
, גיטרה
(אם מישהו מנגן) וכל מיני דברים נחמדים. משחקים הקשורים לירושלים
מצלמה דיגיטלית
אז יאללללה כולם להתארגן... ושלא נפשל כמו בתכנון המפגש הקודם
ו- ariq3 בטח שאתה יכול לבוא זה לא משנה כמה זמן אתה פורום זה משנה יותר שהמפגש הזה יאחד את כולם... וירענן את הפורום - יקים אותו לחיים טובים ובריאים יותר..

פיקניקקקקקקקקקקקקק

פיקניק פיקניקקק!!!!! עם נרות
אני סוגדת לנרות אעאהאה

JAMES DEAN

New member
../images/Emo39.gif

יאללה חבר'ה תתחילו להתעורר אביב הגיע פסח בא - ובלי מפגש פורום אני לא בא

animosity

New member
../images/Emo72.gif

גם בגלל שזה בירה..וגם בגלל שהעיר שולטת!! מתי רק שאני אדע אם אני בכלל יכולה להגיע?!?!

דיתוּש

New member
../images/Emo47.gif!

ככה אם יימאס לנו אז פשוט נצא לשוטט בקניון
חוצמזה, אי-אפשר לטעות שם במיקום. נניח מרכז העיר... איפה במרכז העיר? שלא נתחיל לאבד את הדרך... טוב קניון הכי טוב.

למעלה