מפגש!מפגש!@#^%

KiaritChan

New member
מפגש!מפגש!@#^%

נה,עוד שבוע וחצי בערך..ב-28.3 [נראהלי] יש יום בחירות. משמע,חופש מהבצפר@&$$%$^# אז חשבתי לי [ובדרך התייעצתי עם עמרי] ש..אם יש חופש,למה שנשב בבית ונשתעמם? ^___^ יהיה נחמד אם ניפגש,נה? במקום הרגיל,על הגג של עזריאלי..בשעה רנדומאלית כלשהי. חוצמזה שאני רוצה לפגוש את כולכם ולהבין סוף סוף מיזה מי
אז.. שרשרו כאן מה דעתכם,ואם תבואו או לא :) אני לא בטוח. =/ נראה איך ההורים יגיבו. חע.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifבכיף../images/Emo45.gif אויי מצחיקה הייתי

בטוח שזט הצאה על סמך העובדה שאת יכולה לבוא XD

Hikaru

New member
טעות, אין חופש כי זה בחירות.

יש חופש כי זה היום שבו משוחרר KINGDOM HEARTS II!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אחד

Snake Bandage

New member
אבל רק בארה"ב!

ממה שהבנתי, באירופה נקבל את קינגדום הארטס II רק באוקטובר. ;T_T

Snake Bandage

New member
איזה מזל יש לך! ;;T_T

אם היו לי כסף, רשות לקנות דברים דרך האינטרנט וידע ביפנית, גם אני הייתי קונה ביפנית. ממה שראיתי מהגרסה האמריקאית, הדיבוב פחות טבעי ממה שהוא בגרסה היפנית. למה דיסני ביפנית נראה לי כל כך טבעי? הלוואי והיה לי מושג. כמובן שאין לי כסף ואין לי רשות ואני יודעת מספיק יפנית כדי להבין באופן מאוד שטחי על מה הדמויות מדברות ב-cutscenes וזהו בערך. לא הייתי מצליחה להכין לעצמי Ultima Weapon או להבין מה בדיוק רוצים ממני בגביעים השונים ב-Olympus Coliseum גם אם חיי היו תלויים בזה. )=

Hikaru

New member
מהסצינות שראיתי באנגלית

באמת הדיבוב יותר טבעי ביפנית, וזה בהחלט דבר שמאוד מוזר כי דיסני אמור להישמע יותר טבעי באנגלית. בקשר ל-KHI, אני לא יודע אם זה היה גם כן ככה, אבל הגרסה המקורית היפנית אמורה להגיע אליי ואני אביע את דעתי על הדיבוב. ^^

rurounicaffeine

New member
XDD הדיבוב באמת מתאים ביפנית

אבל באמת עצרתם והקשבתם למה שדונלד אומר לכם ביפנית ואיך זה נשמע באנגלית?

Hikaru

New member
אבל זה קרה ב-16.3.

הקטע הוא שב-28.3 משוחרר קינגדום הארטס. XDD

rurounicaffeine

New member
אני חייב להסכים עם זה!

אין סיבה יותר טובה לחופש! רק חבל שעד אז היה לי את זה ביפנית. ארצות הברית O_O אני בא לשם כל שנה בשביל E3

draqo

New member
אני לא יכול

ב26 מתחיל הקורס....כך...ש...לא אני לא יכול.

gloom

New member
איזה קורס../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

אה.. ואני לא יכול... למי יש השלמות בכימיה והשלמות בתעבורה ביום הזה? ואפילו אם לא הייה- יום לפני יש לנו מרתון שרה"ט בסינימטק מ22 בערב עד 6 בבוקר

Roronoa Zoro

New member
קורס של ג'ובניקים

בטח קורס לשטיפת כלים או ניקוי חלונות.XD סתם דארקו,בבקשה אל תירה בי עם ה M16 השקסי שלך..O: אממ מפגש?אין לי מושג

למעלה