מפגש? מפגש!

שלומית76

New member
מפגש? מפגש!

מתגעגעת אליכן, ובנוסף ישנם הדי געגוע גם מהשטח ולכן אני מזמינה מפגש פורום. ומכיוון שמעולם לא הרמתי אירוע שכזה בעצמי, אני לא בטוחה שאני עושה זאת נכון. ובכל זאת אנסה: פותחת את ביתי בשמחה למפגש ערב בנות. בשבועיים הקרובים (היינו בתאריכים שבין 7/6 ועד 18/6) אפשרי בכל ערב מלבד בימי רביעי. למרות שנראה לי הרבה יותר נוח בימי חמישי, אז אולי כדאי לצמצם לשני תאריכים: 11/6 או 18/6 אנא התבייתו על תאריך והתפקדו.

סינטה1

New member
יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif קל"ב ../images/Emo13.gif

אוכל לבוא רק ב-11.6, שבוע אחרי זה אנחנו באילת.

happy

New member
גם אני יכולה רק ב 11.6

שבוע אחרי זה אני בחול מהעבודה.

ariane

New member
מתאים ב-11 אבל

האמת שמאוד רציתי לעשות מפגש אצלי ב16 או 17. בעלי נוסע לאילת עם העבודה ומאווווד מאוווווד לא באל לי "לבלות" את היומיים האלה לבד בבית אז היה ממש כיף שיבואו אלי חברות שאני מה זה מתגעגעת אליהן... כברות כמוכן. אבל חוץ מזה ב- 18 אני באילת(מצטרפת באותו יום לבעלי עם הילדה).

שלומית76

New member
יקירתי,

אין לי בעיה לוותר על האירוח אצלי ולהגיע אליך. מה שיוחלט כאן יתקבל בברכה. ורק כדי לעדכן את מי שלא יודעת, אני גרה באיזור מודיעין.

ariane

New member
או קיי אז כשהבנות פה התעווווורררררווווווו

ויגבשו עמדה בקשר למפגש נחליט כבר מה מו מי

ariane

New member
../images/Emo163.gifטוב נו לא ראיתי שההודעה שלך

רק משלוש אחרי הצהריים היום אז נתן להן צ'אנס להגיב... אחר כך נבדוק מי באמת רדום פה

mic75

New member
הי אריאן

אני ישמח גם להיפגש איתך מתוקה בכיף לקפה וכמובן עוגה

meytall0

New member
יש לי בעיה בימי חמישי..../images/Emo4.gif

אין לי בעיה בכל יום (ונראה מתי תהיה מסיבת הסיום של אמתי..) מתגעגת לכולכן, מיטל

לא ליד היומן ../images/Emo63.gif

אבל נדמה לי שב11.6 פנויה. לגבי ה-18.6 יותר בספק (התאריך נורא מוכר לי
)

ariane

New member
התאריך לי מוכר מאוד מאוד

לא רק כי אני באילת באותו יום אך כי זה תאריך שיחורר של רפאל מהפגיה... אבל זה סיפור אחר.

עדיקים

Active member
גם אני ../images/Emo45.gif

אשמח אם זה יהיה אצל אריאן ואז כל תאריך יתאים לי- 2 מטר מהבית והחצי כמעט לא בבית בשבועות הקרובים ככה יהיה לי יותר קל עם בייבי סיטר לקטנה.

למעלה