מפגש מעריצים

R o n 2 5 6

New member
חן את יכולה להיכנס לצ'אט לרגע או

להוסיף אותי למסן?פשוט יש לי משהו חשוב לדבר עליו אתך.

נעם...

סוף סוף פגשת את אדית... ולמה לא הזמינו אותי??? בדיוק היום ההורים שלי נסעו לתל אביב... דון היתה שם???

chen010189

New member
כל השמינייה - זה אירוע לכבוד

השקת הספר. הם היו, אדית, ליאת, וכו'....

DoRiNuS sMiNiA

New member
תקראו את זה...זה חשוב לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כבר כתבתי את זה אבל אני כותבת שוב כי חשוב לי שתקראו את זה תראו...אני לא רוצה להישמע בכיינית אבל בזמן האחרון זה כבר עבר כל גבול! כל אחד פה משוויץ בפרוטקציות יתר שלו ובזה שהוא מכיר את זה ושדיבר עם זה... זה כבר אפילו מתחיל להעליב! הבנתי שרק מעריצים שרופים ומבוגרים קיבלו התראה על המפגש! וזה כבר הכי העליב אותי! זה שאני לא מראה פה את האהדה שלי לא הופך אותי לאמעריצה פחות טובה אבל תאמינו לי אני שרופה פה יותר מכולם ואני משוגעת פה על השמיניה יותר ממה שנועם משוגעת על אדית! החברים שלי לא מדברים איתי בגלל השמיניה... וזה שאני צעירה וזה שאין לי פרוטקציות לא הופך אותי לפחות טובה... וזה שאני לא מתחילה לעצבן פה עם ההערצת יתר שלי לא הופך אותי ללא בסדר...! ואני רוצה באמת להיות פה חלק מהחבר'ה ובפעם הבאה שיהיה מפגש סודי תודיעו לי... וסתם תחשבו על זה זה כמו בכיתה שיש מסיבה של מקובלים שעושים אותה בסתר כדי שהחנונים לא ידעו...תחשבו על זה... ולסיכום אני כבר ממש נעלבתי! עזבתי את הפורום הישן של השמיניה (באתר ערוץ הילדים) כי חשבתי שפה יש אנשים קצת יותר אינטלגנטים אבל זה כבר עבר כל גבול...! ולא אכפת לי שתתחילו להצדיק את עצמכם...אני כבר מרגישה פה דחויה!

chen010189

New member
כמה שאת צודקת!

גם אותי זה קצת מתחיל לעצבן, במיוחד כשמקצינים את הקטעים האלה ומוסיפים כמה שקרים לתבשיל. טוב, עזבי. ממממ... תצפי למסר בקרוב
אבל אל תשכחי שיש פה גם כמה שכל הזמן מגיבים פה "יש להם פרוטקציות", "עשו להם פרוטקציה" וכו'.... ואז כל ההודעות יחד בערבוב שלם של השרשור גורמות לאחרים לחשוב ש-אנחנו- משוויצים. חלילה!
אני, יש לי פרוטקציה רק בדבר אחד וזה: לא לרוץ בשיעור ספורט ריצות אלפיים ולא לצאת לטיולי של"ח בנחלים. אחח.... כמו חלום שהתגשם אחרי שסוף סוף המורה לשל"ח קלט שיש לי אסטמה
ובזה אני אתלהב לנצח....

j u l i a 1 3

New member
אני מסכימה איתך

גמאני מעריצה שרופה פה יותר מכל אחד אחר... אני יודעת את כל הפרקים בעל פה כי ראיתי כל פרק 20 פעמים לפחות... אני יודעת איף קוראים לכל פרק, מה כל שחקן לבש בכל פרק, באיזה שיר נגמר כל פרק והחברים שלי וההורים שלי כבר משתגעים מזה!!! אני ראיתי כל תמונה וקראתי כל כתבה שאי פעם פורסמה על השמיניה... וזה באמת מעליב שחלק מחברי הפורום מזמינים וחלק (כמוני) שהם גם מעריצים לא פחות גדולים לא מזמינים... אבל אני חושבת שיהיו עוד הזדמנויות ולכן לא כדאי להתבאס...

KiShKooSh

New member
לא הוזמן לפי מעיריצים...

הוזמנו לפי פעילות, ולפי כאלו שיודעים שלא יספרו ולא יעשו בעיות...

j u l i a 1 3

New member
בסדר

אבל יש פה כאלה שפעילים הרבה אבל הם לא מעריצים כאלה גדולים של השמיניה (ואני לא מדברת עלייך) אז למה להם כן מגיע ללכת ולאחרים שיותר מעריצים אותם ולא פגשו אותם אף פעם, לא מגיע? ואני לא חושבת שיש פה מישהו שהיה מספר על המפגש אם היו אומרים לו..

KiShKooSh

New member
אמ... דווקא מי שבאה העריצה...

נעם באה, ליהי, בן, אושרת נראה לי הם מספיק מעריצים שיבואו לשם

j u l i a 1 3

New member
נכון...

ואני מאוד שמחה בשבילם... שלא תבינו לא נכון, אני לא מבואסת שהם כן הלכו, אני מבואסת שאני לא הלכתי... טוב, לא משנה, אני בטוחה שיהיו לי עוד הזדמנויות אז אין טעם להתבכיין פה שלא הייתי...

KiShKooSh

New member
בובה זה ישראל../images/Emo8.gif

את יכולה לפגוש אותם בכל חור(ותואורטית פוגשים) אל תנסי לפגוש אותם את תפגשי

dollzy

New member
זה לא תמיד ככה...

לדוגמא אני גרה בקרית אתא... איזה חור שאף אחד לא מגיע אליו ואני גם לא מטיילת כל כך הרבה אז.. "המפורסמים" היחידים שפגשתי בחיים שלי זה את חנוך רוזן (הוא ישב לידי בפסטיגל) ואת... זהו...

KiShKooSh

New member
חנוך רוזן שליטה../images/Emo99.gif

חח בואי לת"א לשנקין אל תחפשי אותם(כי בשנקין יש חנויות טובות
) אל תצפי לפגוש אותם פשוט זה יבוא

../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif

אני גר בב"ש,אז בכלל :/ מי שגר בת"א הכי קרוב...למשל...סבתא רבא שלי (ז"ל) גרה בת"א,בדיוק ליד עזריאלי,גרה ליד צביקי פיקי,ליד שלמה ארצי,היה עוד אחד..נדמה לי ארז טל,כל פעם שיצאה החוצה ראתה עדר של אנשים אחרי בן אדם אחד :/ זה תלוי איפה אנשים גרים...ואיפה הכוכבים גרים..

chen010189

New member
זה כמו אני ותיאטרון צה"ל....

עשיתי משהו (לא משנה עכשיו מה....) רק בשביל להתקבל לתיאטרון צה"ל בצבא, ודווקא הלך לי, נראה לי. אני אחכה למיונים שנה הבאה ואראה
בשביל להשיג משהו שיש עליו פרוטקציות, אז משיגים. ועל תיאטרון צה"ל יש הרבה שמועות של פרוטקציה, אז השגתי. וכל הקטע עם המפגש, שאנשים לא יזבלו לך בשכל. לא היה מדובר פה בכלל בפרוטקציות, פחח.... וגם לא בעוד הרבה דברים, שקצת מזיינים פה ת'שכל עליהם. בכל מקרה, אני אסיים בחיוך,
.

dollzy

New member
כן..

אני גם ממש מעריצה את השמיניה ואני לא כל כך כותבת בפורום אבל נכנסת הרבה . אבל אני מ-מ-ש מעריצה את אדית...!!! וזה ממש מעצבן שלא אמרו.. אם הייתי יודעת הייתי יכולה ללכת.. ואני די בכיתי ששמעתי שנעם נפגשה עם אדית .. ואם את קוראת את זה נעם רק שתדעי שאני מ-מ-ש שמחה בשבילך באמת אבל עצובה בשבילי...

נעמקה19

New member
אני לא מאמינה...../images/Emo7.gif

אני לא רוצה לגרום לאף אחד צער!!!!! אפילו לחברות שלי אני התבלטתי אם לספר. והן נעלבו ממני גם כן. אני פשוט לא מאמינה.

למעלה