מפגש מעריצים
שמעתי שהרבה פה היתלוננו שכולם רק מדברים על זה שרוצים לראות את מיקה אבל לא פועלים בנושא, אז אני פועלת!
אז ככה: *המשימה: להביא את מיקה לסיבוב הופעות בארץ. *דרושים: לפחות 15 מעריקים. [מי שיכול?! - כמה שיותר, יותר טוב] קודם כל, צריך להראות לעולם ת'אהבה של ישראל למיקה!! ויש לי רעיון שיצליח לדעתי. נעשה מפגשי מעריצים, נצלם ת'צמינו שרים שירי-מיקה יחד, ונגיד כל מיני משפטים באינגליש שיידעו שאנחנו אוהבים ורוצים שמיקה יבוא לארץ. (לדוגמא: Mika, we love you, mika i wanna have ur babies, mika come 2 israel). ושכמה ילדות ייצלמו, ואחר כך נעלה את הסירטונים ליוטיוב, וזה נותן לנו פירסום ענק לזה שאנחנו רוצים שהוא יבוא. [מעריצי טוקיו הוטל עשו מפגשים, היצטלמו, העבירו איזה 30 סירטוני-מפגשי-מעריצים ליוטיוב כאשר הם מצלמים ת'צמם חותמים על עצומה שטוקיו יבואו, וחודש אחרי, ח-ו-ד-ש, הם הגיעו לארץ.) זאת גם דוגמא טובה כי אנחנו גם יכולים לנסות את זה. [ננסה הכל כדיי שהוא יבוא, לא?!] וגם רעה כי לטוקיו הוטל היו מ-ל-א מעריצים בארץ, יותר מלמיקה. אז ככה: מפגש מעריצים1 - אם אתה רוצה ויכול להישתתף במפגשי המעריצים שנעשה בעתיד, שרשר הודעה עם
, כדיי שנדע קודם כל כמה יוכלו לבוא. המינימום זה 15 ילדים. אז תתחילו לשרשר, וביחד, נוכל להביא ת'מלך לארץ
שמעתי שהרבה פה היתלוננו שכולם רק מדברים על זה שרוצים לראות את מיקה אבל לא פועלים בנושא, אז אני פועלת!