מפגש מעריצים

helen333

New member
מפגש מעריצים

שמעתי שהרבה פה היתלוננו שכולם רק מדברים על זה שרוצים לראות את מיקה אבל לא פועלים בנושא, אז אני פועלת!
אז ככה: *המשימה: להביא את מיקה לסיבוב הופעות בארץ. *דרושים: לפחות 15 מעריקים. [מי שיכול?! - כמה שיותר, יותר טוב] קודם כל, צריך להראות לעולם ת'אהבה של ישראל למיקה!! ויש לי רעיון שיצליח לדעתי. נעשה מפגשי מעריצים, נצלם ת'צמינו שרים שירי-מיקה יחד, ונגיד כל מיני משפטים באינגליש שיידעו שאנחנו אוהבים ורוצים שמיקה יבוא לארץ. (לדוגמא: Mika, we love you, mika i wanna have ur babies, mika come 2 israel). ושכמה ילדות ייצלמו, ואחר כך נעלה את הסירטונים ליוטיוב, וזה נותן לנו פירסום ענק לזה שאנחנו רוצים שהוא יבוא. [מעריצי טוקיו הוטל עשו מפגשים, היצטלמו, העבירו איזה 30 סירטוני-מפגשי-מעריצים ליוטיוב כאשר הם מצלמים ת'צמם חותמים על עצומה שטוקיו יבואו, וחודש אחרי, ח-ו-ד-ש, הם הגיעו לארץ.) זאת גם דוגמא טובה כי אנחנו גם יכולים לנסות את זה. [ננסה הכל כדיי שהוא יבוא, לא?!] וגם רעה כי לטוקיו הוטל היו מ-ל-א מעריצים בארץ, יותר מלמיקה. אז ככה: מפגש מעריצים1 - אם אתה רוצה ויכול להישתתף במפגשי המעריצים שנעשה בעתיד, שרשר הודעה עם
, כדיי שנדע קודם כל כמה יוכלו לבוא. המינימום זה 15 ילדים. אז תתחילו לשרשר, וביחד, נוכל להביא ת'מלך לארץ

../images/Emo121.gifרעיון טוב,

אבל קודם צריך להחליט על מתי נעשה את המפגש, ואיפה. עזריאלי הכי נוח לכולם לדעתי, אבל אני לא אובייקטיבית כיוון שאני גרה רבע שעה נסיעה באוטובוס משם
הקטע הוא, שצריך למצוא תאריך שיהיה נוח לכולם. כי פורים כנראה לא יהיה חופש, ובפסח יש סיכויים[לא גדולים אבל גם לא קטנים] שאני טסה, אז לא אהיה פה. בכל מקרה, לדעתי כדאי לעשות את זה בפסח או בפורים, או בחופש -כלשהו- [יש לנו בכלל דבר כזה? השביתה הרסה לנו ת'חיים, בונא|:], כי ככה מירב האנשים יוכלו לבוא. אז, כמו שאמרתי, אני יכולה לבוא ברמת העיקרון, אבל זה ממש תלוי מתי ובאיזה תאריך. [זה לא משנה לי כלכך איפה, אני תאכלס יכולה להגיע לכל מקום כל עוד יש רכבת/אוטובוס ישיר לשם.]

gabi2410

New member
../images/Emo45.gif,אבל תלוי מתי.

בפסח בטוח כן.בפורים כנראה נלמד. אז כל יום בפסח

XRockXIsXPunkX

New member
עכשיו אנחנו מדברים!../images/Emo45.gif

רוב הסיכויים שאני יכולה,רק צריך להחליט על יום,ואני כבר אברר אם אני יכולה

lollipop161

New member
../images/Emo45.gif עדיף בחופש

סוף סוף מזיזים פה דברים!!!! כל הכבוד!! אהה, וראיתי הפי אנדינג ב-VH1!!!!!!! ייאיייייי

helen333

New member
בקשר למקום

כניראה בחופש כלשהו, ניראלי שבפסח. בעזריאלי או קניון דיזינגוב..או שתציעו רעיונות איפה, עדיף במרכז הארץ.

gabi2410

New member
WTF דיזינגוף?

עזריאלי וזהו.זה ה-מקום לפגישות פורומים

../images/Emo121.gifעזריאלי, אכן.

למרות שלצערי הרב, יש סיכויים[לא גדולים ולא קטנים- פשוט סיכויים] שאני לא אגיע. אבל היי, תהנו אתן^^ ואם אני כן אגיע- קחו בחשבון שתוגררו לסנטר לכלי זמר כדי שאוכל להשוויץ בפניכן בכך שאני יודעת לנגן את רינגרינג

נעה 124

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני אפילו לא יכולה לשאול את ההורים שלי.. כשהם גילו שהצטרפתי לתפוז ולפורומים הם ממש ממש ממש כעסו והם אמרו שאני לא אבוא אליהם עם בקשות שיסיעו אותי למקומות וכו', כי אין סיכוי שאני אסע, אני לא מכירה את האנשים האלה מהאינטרנט... אווווףף

helen333

New member
חבל שלא תבואי../images/Emo10.gif

נסי לשכנע אותם. תגידי להם שלא כולם פה פדופילים! חח וגם שאם זה בקניון זה בסדר גמור! ליד אנשים בקניון לא יהרגו אותך. חח [חס וחלילה חיטו] *יורקת*.

gabi2410

New member
לא כולם פה?

רגע,מי פה לא? נו באמת,אין פה שום פדופילים
(דודידו ומייקל ג'קסון עדיין לא הצליחו לעשות משתמש)

למעלה