מפגש מעריצים!

חח כןן הייתה סידרהה כזאתת היא גם

הייתהה מתוקהה..חחח יווו חברסס יש לייי רעיוןןן חחח איך לא חשבתיי על זה..תיראוו הרהה כל הסדרותת האלוו היו בערוץ 11 בחדר של חני..כןן חניי שלנו..חחח..אז פשוטט אפשר להגידד להה שתגידד להפקהה שלהה שישדרוו את הסדרותת האלו עודדד פעםם..יווו איךך אני ישמחחח אני מתגעגעתת..חחח

beauty3

New member
עוד סידרה

אני נורא אהבתי אותה אבל אני לא זוכרת איך קוראים לה.........

beauty3

New member
פינוקיו!!

"בוקר טוב עולם! מה שלום כולם? אני יורד מהחוטים..אני כבר ילד אמיתי כמו כל שאר הילדים! כמה טוב לחיות! ולהיות ילד שאוהב את העולם! והעולם אותו אוהב מכככככככל הלב"

beauty3

New member
יוני פליזזז אל תמחוקקקק

הקוסססססססססם מארץ עוץ...... "בוא נלך לשם היי לארץ עוץ נרוץ נרוץ... אל מעבר לקשת אל מעבר להר שם כל מי שנפגוש מיוחד ומוזר עם ילדה וכלבלב עד לקצה העולם רק צריך עוד למצוא את הדרך לשם.. עודדד נלך בדרך הצהובה היפה עוד נלך בדרך הצופה צופה עם דחליל בלי מוח ואיש הפח ואריה שפוחד כל כךךךך עם דחליל ואריה פחדן וגם איש הפח הנה הוא כאן עם כלבלב וילדה יפה בוא נלך בדרך הצופה בוא נלך בוא נלך איתם היי וטוטו (תותו??) גם לשם לששששששששם " אח איזה נוסטלגיה

beauty3

New member
בת הים הקטנה

זוכרים שהיה? היא הייתה כזאת בלונדינית.. השיר הלך ככה: "זה עולמנו בין הנוף לגלים תראו איך המים כה צלולים קסם וזוהר וים של חלום.."להלהללה

beauty3

New member
]: ולסיום...אני ינסה למצוא עוד ..

תראו את המפלצת שהביאה לכם את התמונות (אני) ! דרך אגב אני לא כושית רק יצאתי ככה!!

beauty3

New member
אהה ועוד כמה דברים:

1.השיר של בבאי: יש לי חבר ושמו בבאי איזה מזל שבא אליי כי הוא מצחיק והוא צוחק והוא יודע לשחק ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים גלו לי ידידיי מאין בא בבאי? איפה נולד ואיך צנח? ואיפה הוא היה? גלו לי ידידיי איך בא אליי בבאי גלו לי ידידיי מאין בא בבאי איפה צנח מצחיק כל כך מחזיק במטריה בבאי! 2. אווחח היה נדמה לי כמה קלטות או שאני לא יודעת מה אבל זה"חרוט" בזכרוני-קראו לזה-שירים מצוירים או חברים מצוירים ואני לא זוכרת מה זה היה

חן הדגה

New member
מפלצת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את חולה בנפש...זה כן
לא סתם הכינוי שלך זה ביוטי
את ממש ממש ממש יפהההה

beauty3

New member
דדדדדדדבוש!

איכס דיי דבוש..למה לשקר? לא יפה.. טוב לא בא להתווכח הלכתי בה ביי

אורטלול

New member
יאאאאא יש לי בגד ים כמו שלךךךך!

רק שלי בוורוד וכתום במקום ירוק ותכלתתתתתתת איזה בגד ים פצצותתתתת

beauty3

New member
חחחחחחח :)

עכשיו יש לי בגד ים אחר..זה היה בשנה שעברה..אבל הוא באמת יפה!

KiShKooSh

New member
בקשר לbeauty את צודקת../images/Emo9.gifמוטי

בקשר ל 3 לא
את נאמבר 1

beauty3

New member
חחחחחחחחח :)

איזה יום נפלא היום! לשחק וגם לחלום! יום נפלא להיות ביחד!

גלושש

New member
חח הנה כל השיר:

"בכל יום אתה פוגש חבר דומה לך וקצת אחר כל אחד הוא מיוחד אז שים לך היי היי איזה יום נפלא היום לשחק וגם לחלום יום נפלא לצחוק ביחד נסה להיות קשוב ללב כי הלב פועם כי הדם זורם אסור להירדם פקח את העיינים זקוף את האוזניים תתחבר ולא תירצה ללכת <..צה ללכת> ועוד עצה לדרך תבטח בלבבך כי זהו הסוד <... זהו הסוד> תאהב את עצמך <.. עצמך> אז שים לך היי היי איזה יום נפלא היום לשחק וגם לחלום יום נפלא לצחוק ביחד איזה יום נפלא היום" גילי: אה? היי!! ארתור: אההההההההההההההההההה חח מתי שהוא בתוך התוף הזה ואז פרנסים מכה בו חחח מושפעות...

beauty3

New member
חחחחחחחח:)

חחחח לקח לי קצת זמן לקלוט ולהבין מה כתבת.......אה הבנתי....... ותודה אבל למה לשקר!

אבלל מה אתםם אומריםםם!?!?...חחחח

יוווו מאיפהה כלל התמונותתת אהה?!!? איפההה את מוצאתת אותםם...חחח??????

למעלה