מפגש מעריצים

מפגש מעריצים ../images/Emo185.gif

עכשיו ראיתי את הסוף של הפרומו בערוץ הילדים,יש פרומו שאומרים בו "רוצים לפגוש את כוכבי השמינייה?" התקשרו לטלפון ............... כדי לקבל פרטים.

Rob Van Dam1

New member
יווו אני עכשיו אפתח את הטי וי כל

היום בערוץ הילדים שתהיה עד שאני אקלוט את המספר...אויל יש פרטים באתר ערוץ הילדים...

Rob Van Dam1

New member
הטלפונים כאן!!

מי שרצה ת`מספרים על המפגש מעריצים הם: 1212-332100 0529996000 שמעו שניה זה חשוב מי שזוכר באיזה 3 מילים נגמר הפרק האחרון שיגיד פה בקשה כדאיי שכל הפורום ילך בקשה אני ניסיתי לבדוק בVOD כדיי לומר לכם אבל יש תקלה אז בבקשה תגידו לי מי שזוכר זה חשוב לי מאוד

אבל נראה לי..../images/Emo185.gif

שרק למי שיש סלקום..לא? פשוט שמעתי שצריך SMS אז ניתקתי (אין לי פלאפון),אבל לפני זה קובי אמר הרבה סלקום,סלקום.

דווקא אני הצלחתי לתפוס ../images/Emo185.gif

אבל ניתקתי שהתברר לי שהם צריכים לשלוח SMS כדי להודיע על הזוכה ולא בטלפון/דואר

Rob Van Dam1

New member
מישהו אמר בפורום בערוץ הילדים ש

המפגש מתקיים באילת במלון כלשהו..אין לי סיכוי להגיע לשם גם אם אני אזכה..אלא אם כן יתנו לי טיסה או נסיעה איכשהו מאורגנת בחינם...

אולי במסיבת סוף הקיץ הזאת?

כן יש מבצע והם אמורים לתת חופשות או משוה כזה שירי מימון המנחים והשמיניה יופיעו אז עם זה יהיה באילת אני מניחה שמי שיזכה יקבל גם כרטיס טיסה ואירוח זה ברור שלא כולם יכולים סתם ככה להגיע לאילת לפגוש אותם ולחזור!! בהצלחה לכל מי שעושה את זה! וחבל לפספס למי שאין פלא אולי תתנו את זה של ההורים או משהו לא חבל להפסיד דבר כזה כי אין לכם פלאפון אתם לא חושבים?

למעלה