מפגש מעריצים

Rob Van Dam1

New member
מפגש מעריצים../images/Emo124.gif

מישהו קיבל כאן SMS והוא זוכה להגיע למפגש מעריצים? סתם בשביל הידע...אני לא
הסדרה האהובה עליי בהוט
איך לא זכיתי?עניתי נכון
...טוב לא נורא אולי אני אפגוש מתישהו את איה....

Rob Van Dam1

New member
אני חושב שכן..ילדה אחת בפורום

בערוץ הילדים אמרה שהיא יודעת איפה זה בדיוק למרות שהיא יכולה לשקר...בכל מקרה המפגש יום ראשון הזה אז כנראה שאמורים בימים אלו לשלוח SMS לזוכים...אני לא מאבד את התקווה הלוואי שאני אזכה

ביטלית

New member
כן אבל זה דיי מוזר כי..../images/Emo141.gif

כולם(כמעט) בפורום התקשרו ויש כאן המון אנשים אז למה אף אחד לא קיבלsms והילדה זו כן..אולי היא יודעת ממקורות אחרים אבל הסיכויים שהיא קיבלה sms ואף אחד אחר לא דיי אפסיים לדעתי לא חושב
הלוואי עלי הsms הארור הזה

nivy0

New member
אני קיבלתי sms אבל אני לא הולך!

שלום יש לי בכלל יס! אבל אני רואה השמיניה בvod! אפילו לא השתתפתי אבל דודה שלי עובדת בערוץ הילדים וסידרה לי זה ביום ראשון אחה"צ במקום נורא נפוץ בטח יהיה שם מפוצץ אני יהיה באילת באותו יום אז אולי אני יגיע בשמחה הייתי נותן למישו אחר אבל הכרטיס כניסה הוא הsms ואת הפלאפון שלי אני לא נותן! אם אני ילך אני יעדכן ויביא תמונות!נ.ב מקרינים איזה פרק???? יש למישו תמונות מההופעה ממודיעין??? בייייייייוש!! ניב

ביטלית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifלמה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifעולם אכזר../images/Emo10.gif../images/Emo141.gif

Rob Van Dam1

New member
אל תתייאשי...הוא לא יודע מה הוא

אומר...אף אחד בפורום של ערוץ הילדים לא קיבל SMS וגם בפורום כאן! וזה לא הגיוני! לנו כאן בפורום יש בערך 20 גולשים פעילים פעילים שאני חושב שאחד מהם זכה...וגם בפורום ערוץ הילדים שהוא מוצף בילדים אף אחד לא זכה!! מזה אפשר להבין שעדיין לא קיבלו תשובות..אני מניח שבעוד יומיים אם זכית את תדעי על זה..ובהצלחה לכולם דור:)

nivy0

New member
הsmsים נשלחו כבר אל תפתחו תקוות!

אני יודע כי קרובת משפחה שלי עובדת בערוץ הילדים אז היא סידרה לי כבר הכל מתוכנן וזה ב28 בחודש(ראשון!)ב4.30 אני לא יודע עם מותר לגלות איפה..........

נצל"ש- מי עוד חוץ ממני הולך היום...

לעיר ערוץ הילדים ברחובות? אני הולכת בסוף
איזה קטע היה לי עם זה...כזה אבא שלי היה אמור לבוא איתי, ובסוף מסתבר שיש לו איזה פגישה היום...אז כזה אני שואלת אותו באיזה שעה וזה יוצא מתי שהמופע!!! בקיצור, מצאתי בסוף סידור....חוצמזה, שבנות דודות שלי מופיעות שם....אז אם יהיה לי מזל, ודודה שלי גם תהיה שם, אז אני אשאל אותה אם הם נשארים עד הסוף...שאני לא אהיה שם לבד עם אחותי

למעלה