מפגש מעריצים 2007

מפגש מעריצים 2007

אז כמו שהבטחנו לכן יש מפגש מעריצים שיתקיים בקרוב מאוד. המפגש הגדול יהיה בתל אביב במקום שיהיה גישה לכולם ובשעה הכי נוחה שיכולה להיות לכם. מדובר במפגש מעריצים שנתיים ללהקת הבנים "גיים בויז" ואנחנו רוצים לעשות אירוע שלא ישכח הרבה זמן ובגלל זה אנחנו צריכים אתכם ואת העזרה שלכם... את תאריך המפגש והמקום נפרסם ב- 15.07 (כן יהיה תקשורת) עכשיו לפני המפגש יש לנו כמה דברים לסדר ולדבר איתכן לכן עשינו כמה מפגשים: בצפון, במרכז ובדרום כדי שלא תגידו שאנחנו מקפחים אתכן. המפגש יכלול בתוכו חצי שעה דיבור והסבר של אחד המנהלות האחראיות על מה שהולך להיות במפגש מעריצים ובכלל עם הבנים בזמן הקרוב + הרשמה למפגש מעריצים. מה זה אומר הרשמה למפגש??? אז ככה: מכיוון שיש המון מעריצים שיגיעו מכל רחבי הארץ וירשמו מכל מיני מקומות ובכדי שאתם תשמרו לעצמכם מקום מובטח, אז ההרשמה הראשונית תהיה במפגשים עם מנהלות הפורום. מי שלא יירשם דרך מנהלות הפורום במפגשים בלבד !!! יצטרך לעבור דרך מנהלים ראשיים. •מי שרוצה להשתתף במתנה לבנים שאת הפרטים עליה יש בפורום הסודי (ולכולם יש גישה לשם) יכול לשלם תשלום של 20 ש"ח ולהעביר למנהלת הפורום בהקדם האפשרי, ההרשמה למתנה תיסגר לחלוטין ב- 15.07. •מי שרוצה להביא מכתבים ומתנות נוספות בלי קשר למתנה המשותפת מוזמנת ויכולה. שימו לב טוב!!! מכיוון שיש המון שרוצים לבוא למפגש הזה (כי זה הולך להיות ה..מפגש) רק מי שמגיע למפגשי הפורום עם המנהלים וירשם יוכל להבטיח את מקומו במפגש מעריצים. מי שלא יגיע למפגשים אז רק אישורים מיוחדים ממנהלים ראשיים (איציק, אנה ואפרת) תוכלו להיכנס למפגש הגדול. הרשימה הסופית של הנרשמים למפגש תפורסם ב- 22.07 בשעה 20:00 ולאחר תאריך זה אף אחד לא יוכל להירשם יותר למפגש גם עם אישור מנהל ראשי. (אז קדימה להזדרז) בכל אזור (צפון, מרכז ודרום) תהיה מנהלת פורום אחראית שתאסוף את הכסף למתנה ומיד עם קבלת הכסף תרשמו בטופס הצטרפות למתנה וכמובן תרשמו למפגש הגדול. מכיוון שהמתנה לוקחת זמן עריכה ועשייה ניתן יהיה להצטרף עד ה-15.7 ומתאריך זה תיסגר רשימת הבנות שמשתתפות במתנה. אז קדימה להתחיל להתארגן ... אז אלה התאריכים והמפגשים שיהיו: 8.7 מפגש פורום בצפון (גרנד קניון-ברחבה ליד הקולנוע) בשעה 17:00 - נוי (המנהלת) אחראית 9.7 מפגש פורום במרכז (קניון עזריאלי-קומת גג) בשעה 17:00- מורן (המנהלת) אחראית 10.7 מפגש פורום בדרום (קניון באר שבע-באר שבע) בשעה 17:00 (תמי אחראית) (ככל הנראה איציק יהיה במפגשים כדי שתוכלו לשאול שאלות) אנא מכם עזרו לנו לעשות מפגש כמו שצריך שנוכל סוף סוף להגיד שעשינו ללהקה מפגש מעריצים שכל כלי התקשורת ידברו עליו. משהו שחשוב שתדעו ועדיף להגיד עכשיו שלא תגידו למה לא אמרנו מכיוון שיש המון מעריצים שרוצים לפגוש את הבנים ומכיוון שיהיו למעלה מ-300 מעריצים במקום אנחנו נערוך הגרלה עם השמות שלכם. וכל בן יבחר 2 בנות שיוכלו לפגוש אותם אחד לאחד (זאת אומרת כן רק 10 בנות יוכלו לפגוש אותם פנים מול פנים) סדר המפגש: יפורסם בהמשך ... וזה כדאי !!! מקוים שתשתפו איתנו פעולה הפורום הרשמי

../images/Emo108.gifתודה איציק:]]

ודקה לא הבנתי.. איך נירשמים? צריכים להגיע למפגשים האלה ולהרשם שם?.. ואם כן אז אם אני לא יכולה להגיע באותו יום לאותו מפגש אז מה אני צריכה לעשות?

../images/Emo41.gif צרירכים להגיע למפגש פורום

ואז האחראים על כל מפגש [נוי מורן ותמי] רושמים אותך ואם את לא יכולה את צריכה לשלוח הודעה פרטית לאחד המנהלים הראשיים איציק אנה או אפרת ואז הם יתנו לך אישור

../images/Emo108.gifהא טוב תודה:]

פשוט כשרושמים המון אני לא כ"כ מבינה אני צריכה שיסבירו לי לאט לאט חחחחחחחחחחחח..

../images/Emo25.gifתודהה איציקק:)

שעיתי ליי ת'יום.. אחרי כל מה שהיה על אביחי.. קראתי ברישמי.. תודהה רבהה לךך:))

../images/Emo20.gifתודה

אבל רק 10 בנות ? קראתם לזה מפגש מערצים מצלייח ! אז אם זה 10 בנות מה יצלייח בדיוק ? אנחנו גם רוצות להשתתף . לפי דעתי זה ממש לא בסדר אנחנו נבוא עד לת''א ולא ניפגוש אותם פנים מול פנים ? תחשבו על זה .

../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif אבל יש גם בצפון נופר

ואיציק ממש עסוק
איזה צחוקים איתי אני מדברת בשמו סתם הוא עסוק

../images/Emo20.gifמה הקשר , אם היית מפסיק ללקק והיית

קוראת מה כתבתי את היית מבינה ואם היית קוראת את כל מה שהוא כתב עוד יותר היית מבינה על מה אני מדברת

../images/Emo41.gif מה ללקק מה את רוצה ? אני קראתי מה

שכתבת ואני קראתי מה שאיציק כתב ואפילו ברשמי שאלתי שאלות עד שהבנתי בדוגרי צודק מה את רוצה 300 בנות יפגשו אותם פנים מול פנים זה יגמר שנה הבאה וחפיף אם לא תראי אותם פנים מול פנים מה יקרה ? ... ? ..!. ..! ... העיקר לראות אותם

../images/Emo20.gifכנסי

את יכולה ליראות אותם בהופעה שקרובה לבית שלך איזה מפגש מעריצים זה ??? יש להם הרבה מעריצים אז בעייה . שכולם יעשו תמונה כמו במפגש הקודם ! הוא קרה לזה מפגש שכלל התיקשורת תישמע אז אני שאלתי מה זאת אומרת כל התיקשורת תישמע אם רק 10 בנות יפגשו אותם ויש 300 מעריצות ?!:S תחשבי בהיגיון . ומה הקשר שאיציק עסוק ???? את שומעת את עצמך .? אני אומרת לך שבמפפגש קודם היוא 150 ... וכולם עלו והצטלמו זה ניקרה מציפגש מעריצים אבל ש10 בנות אז בשביל מה אנחנו נוסעות עד לת''א ליראות אותם ולהתבאס שלא תיזכיי ליראות אותם פניןם מול פםנים? אז לשלם 70 שקל נסיעה לא כולל מונית . בשביל שאחרי 10 דקות תחזרי?? אז שאלתתי , אם זה ככה. יכול להיות שתיהיה הופעה או משהו . על זה התכוונתתי

אתם רוצים מפגש שכולם ידברו עליו רק עם 10 מערי

מעריצות** מה הקטע ? קראתי בהתחלה בחפיף את ההודעה כי היא ארוכה ואת החשוב לא קראתי ://

למעלה