מפגש מעריצים 2007 - פרטים אחרונים

shay08

New member
וזה מחוסר כסף מוחלט של רוברטו

לרוברטו אין כסף לשלם לשום אומן [זמר/זמרת/מפיק/להקה] שנמצאת אצלו אז הכל קפוא..הגלל זה גם הבייבידולז התפרקו..וגם את הקליפ היו אמורים להפיק אתר 'סינגריה' אך לרוברטו לא היה כסף לשלם! וכל היה הזה בדוק!

shay08

New member
מקור שעזב/ה אותו סיפר/ה לי..

ואני לא יכול להגיד מי זה/זאת..הוא עדיין לא שילם לו!

שירלי , הוא לא סתם יגיד , וזה נישמע

די הגיוני . אז מנסיים להביא כסף .. עם עידדן יניב . בדרך כלל ההופעות שלהן לא היו עולות כסף

../images/Emo41.gif די מוזר יש לו גם שותף חדש

ויש להם הופעה חינם במרשום הגליל חח לא נורא לא חשוב יהיה מה שיהיה

חן XD

New member
../images/Emo221.gif נכון :] אבל...

לפי דעתי נפתחו לרוברטו העיניים . הוא ראה שלבנים יש מעריצות שמוכנות לשלם כסף ושיבואו לכל מקום רק כדי לראות את הבנים בהופעה. אז הוא התחיל לקחת כסף , , ,זה הגיוני לגמרי . גם הבנים לוקחים לא הרבה כסף .. ממה שהיה כתוב בעיתון ביום העצמאות הם הלהקה הכי זולה שלקחה קצת כסף ביום העצמאות .... אז זה הגיוני . שי-ומה זה השטויות האלה שלרוברטו אין כסף ? חח הוא ים כסף עם כל הטאלנטים שיש לו , אין מצב שאין לו כסף

חן XD

New member
../images/Emo221.gif ** הוא עושה ים כסף עם כל הטאלנטים שיש

לו ונופר סיתמי את פיך

חן XD

New member
../images/Emo221.gif מה אתה חושב שרק הגיים בויז

חתומים אצלו ? אני יתחיל להגיד לך זה לא ייגמר

shay08

New member
תגידי...

אגם? בחו"ל, מורן אטיאס? עזבה! ...גד אלבז? מה זה לא טאלנט!! אין לו טאלנטים ואין לו כסף וזה בדוק כי אני לא יגיד סתם

../images/Emo41.gif בנאדם אתה גמור ../images/Emo6.gif

שנתחיל לספור לך את הדוגמנים והדוגמניות שלו

חן XD

New member
../images/Emo180.gif י'גנוב

מורן קריתי? חשבת עליו ? ,,ועליו רוברטו כן הוציא כסף על 2 קליפים אז פה זה לא עניין של כסף ! אז לך תחרטט למישהו אחר ..:] ודוגמנים ודוגמניות יש לו מלא !

shay08

New member
מורן קריתי?

הסינגלים שלו ב כ ל ל לא מצליחים..והוא לא מרויח עליו כסף! דוגמנים ודוגמניות? על רובם הוא לא מרויח כסף, וכלכ השאר החו"ל..אל תתכווחי!!!!! למה מורן אטיאס עזבה?!?!?!??למה הבייבידולז התפרקו? למה מי שסיפר/ה לי עזב/ה?!?!?!?!?! תחשבי קצת!

אהה והוא גם עשה משהוו למאיה בוסקילה

חצוף הוא צריך לכבד אותה יש לה שםם משפחה יפה

shay08

New member
מאיה גם עזבה!!

את לא מבינה ש א י ן לו כסף?!?!?!!? מה אני אעבוד עליך? תמשיכי לחשוב שהסינגל של הבויז יצא בחודש/חודשיים הקרובים!

חן XD

New member
../images/Emo180.gif תנוח יעבור לך :]

אעלק לא מצליחים עדיף שתלך לישון על האף כפרה

MaStuLa76

New member
חח הוא צודק בנות ..

במיוחד אחרי הכתבה של עובדה ממש החרימו אותו ומלא אצלו עזבו.

../images/Emo41.gif לא נכון מי עזב? את החוזה של אגם הוא מכר

כולם נשארו אצלו ולהפך הוט תבע עכשיו את אילנה דיין על הרבה מאוד כסף בגלל הוצאת דיבה

למעלה